Abból a szempontból van jelentősége ,hogy ha valaki milliárdokat tesz bele akkor LESZ ÉLET,nem is kicsi !!! És itt jön be az amit te írtál,hogy ki lesz ha lesz ???? A BEFEKTETŐ !!! :-) :-)
Más részvényeknél tudjuk,hogy vannak beáldozandó részvények a cél érdekében. A végén úgy is több lesz náluk. Hiába vettek drágábban valamennyit ha a már meglévők sokkal többet érnek. ÉRTENEK a részvények eladásához és vételéhez . Még valamit. Amikor néha írom,hogy nyugodt vagyok,mert néhányan tudják,hogy valós tartalom amit írok a részvényeimmel kapcsolatban olyankor eszembe jut,hogy te is TUDOD,hogy ŐSZINTE vagyok. Ez lehetett az OPUS vagy most az EST. LÁTTAD a darabszámaim HIVATALOS helyen és,hogy közben miket kommunikáltam,kommunikálok. Az,hogy ismeretlenek mit gondolnak,hát teszek rájuk. OSZT JÓ NAPOT,de jó nagyot !!! :-) :-)
Ha itt ÉLET lesz annak megvan a "háttere" . Hülyék lennének odaadni. egy idő után nem nagyon lesz megvehető részvény SZVSZ 100 forint alatt. Első körben akkor ott stabilizálódni fog szerintem. A befektető várható kiléte tartani fogja az árfolyamot és a kevés megvehető részvény. Ez az ÉN elgondolásom,de mindenki úgy gondolkodjon,hogy neki megfeleljen.
Nem merek jót írni,mert akkor jönnek,hogy TÖMNI akarok !! :-) :-) Egyébként én arra gondolok ( és szerintem te is ) ,hogy a "sejtelmes" befektető ( ha van ) az átveszi a HITELEZŐKTŐL a pírjaikat azon az áron ahol 0 lesznek. CSŐD helyett a pénzükhöz jutnak. Nem mondom,hogy így lesz,de elképzelhető.
De ha alacsonyan bevásároltak, azt eladják jó pénzért (ahol pénzüknél vannak), a később kapottat már olcsón is adhatják akár. Lehet mínuszolni. A pakliban benne van.
Nem vagyok izgulos fajta viszont akik itt eladnak majd később szívják a togukat miatta később. Felölem mindenki ott vesz vagy ad el ahol neki jo az árfolyam cak legyen fer de ez a tőzsdén sokaktól nem elvárható.
Est Média