OPUSSAL nekem 4-5 forintról volt...és eladtam az első nagyobb 13-15 ft-os emelkedésnél...pedig most milyen szép nyugdíjalapom lenne.....bár akkor nem lenne házam :) ...néha a kényszer szüli a helyzetetket.
NEM titok ! Én sokakkal ellentétben mindig vállaltam a "lépéseim" . kb 26ft-os átlagár ! Nem vásárlok már. Ami van, az elég KOCKÁZTATNI. BŐVEN ! :-) :-)
Láttad volna,hogy a bankba és a brókerek,hogy néztek rám (és miket gondolhattak) ,mert nem adtam 40 ft -50 ft-nál. :-) :-) ( a 10 forint alattiakat ) . Ha az EST ÉLETBEN marad ............................................. Inkább nem írom le. :-) :-) KOCKÁZTATOK !!! :-)
Nem volt olyan rég. könyvet kért, nem tőlem. És aukció végén gusztustalan volt, ahogyan beszólt, hogy aznapra neki elég a 10 % nyerő, mit akarunk mi még. Azóta nem teszek közben könyvet. Még reálja sincs, ne rajtam élősködjön az ilyen. Épp akkor voltunk a mélyben. Bocsánat a sorstársaktól ezért.
Ex most azzal jon hogy mennyi az atlagar. lesz@rom. Nem errol szol... Opusnal mennyi volt az elso ajanlatnal? Ottt aki eladta azok egy resze ki is esett belole... Ex mindig az utolso aktualis szalmaszalba kapaszkodik. Orulok, hogy mar csak ez van neki, az atlagar, legyen boldog vele...
Est Média