én megértem, hogy nem jó most konzum részvényesnek lenni, mert holnap onnan is valamennyi tőke ide fog jönni a mai hírre, de azért nehogy úgy próbáljuk már beállítani, hogy az est media rosszul járt Magyarország 14. leggazdagabb emberének megjelenésével :-) :-) :-)
sokan sokáig nevettetek rajtunk, le voltunk birkázva nem egyszer nem kétszer, most nekünk kellene revansot venni rajtatok, de földön fekvő emberbe nem illik belerúgni, úgyhogy én eltekintek ettől.
pedig ha túlzott is nem biztos, hogy sokat. csak a kaszinóival keresett tavaly 7 mrd-ot, az már kapásból 70 mrd-os kapitalizáció, és ez csak a kaszinók, van még mellette tucatnyi cége, szóval ki tudja...
Na megjött a hír, amire mindenki várt, vajon mi lesz a cégből? Idehozzák a Mediaworks-t? Akkor mi lesz az Opussal, ahol ez adja a bevétel nagy részét? Egymással versengő cégek a mêdiáért? Na kíváncsian várom a folytatást, lássuk mi lesz ezekben a zivataros időkben :-) Opus/Konzum papírtömés hírekre, vajon hol lesz az árfolyam pénteken?
Est Média