" A média-, film- és kaszinóguru Andy Vajna részvénytársasággá alakítja fő vagyonkezelő holdingját, az AV Investments Befektetési Kft.-t. Akad bőven kezelni való, a sztárproducerből lett NER-oligarcha az előkelő 14. helyen áll a legvagyonosabbak toplistáján a Napi.hu által becsült 69 milliárd forintos vagyonnal. " - https://24.hu/fn/gazdasag/2018/08/09/vajna-andras-2-millio-dollarbol-megtartott-huszezret-a-tobbit-andrew-g-vajna-las-vegasba-vitte/ - ez lenne az ? itt egyébként részvénytársaságot írnak, de azt nem hogy nyílt vagy zárt. a számok egész jók szvsz, 3,2 mrd-os adózott eredmény azért nem rossz
Ha ennyit kaptak volna de nem ennyi lett akkor a minimum hogy javítják a park oldalán a cikket.. Nem fogadhatom el ezt a választ. Nincs olyan hogy" kérek egy almát. Kettő lett, maradhat? "
Ez a 3 milla papír annyiban izgat hogy azt mondták nem adnak el. Minek vettek annyi követelést ami sok. Miért mondták hogy nem eladó. Aztán mégse stimmelnek a számok. Nem kérdés hogy jó lesz nekünk csak én ilyen megerteni akaró típus vagyok :)
Igazából nem bosszankodok. Az bosszant, hogy hagytam, hogy ne vegyük komolyan ezeket a félreírásokat. Ex megmondta előre, hogy megoldják a 25% alatti részesedést valahogy. Katánál beszéltük. Mindenkinek szép estét.
Est Média