Én nem bennfenntes rallira gondolok, csak a helyi tőzsde-hiénákra. Akik repkednek egyik papírról a másikra. Ahol találtak friss hírt, vagy TA alapot, azt megralliztatják és otthagyják a beugratott népet, akik elhitték, hogy valóban elindul végre...
Én mondjuk simán el tudom képzelni, hogy a spekák olvasták a fórumot (már csak azért, mert a múltkor majdnem benézték, és majdnem nem csináltak rallit a Bakai nevére. Egy napot késtek, mert hivatalos hír nem volt, csak a fórumban belinkelve a cégkivonat) és az SCS hírre kis rallit indítottak. nem is kicsit, hisz tán 1 ft híja volt, hogy kiakadjon. Ha bennfenntes vételek lettek volna, vsz sokkal nagyobb forgalom lett volna. Biztos vagyok benne, hogy sokan kp-ben várják a korábbi társaink közül a hírmorzsát, vajon ki lesz az új tulaj, érdemes-e erre az árfolyamra. És pénteken érdemesnek találták. De én úgy gondolom, csak szépen lassan fogunk ráfordulni a valós tulajra.
Mi az hogy hogy jön ide? Csütörtökön sokan 100 alá várták.. Last közreadta Scs üzenetét és erre szerinted a sok marinéni elkezdte venni pénteken? Mert ő kiszórta és a sok hülye meg megvette tőle, mert csak? Szerintem ezt a vesszőfutásodat tudjuk be hogy többet ittál mint én..
kérlek olvass gondosabban természetesen én sem vártam tőle semmit, hisz kötött program volt csupán azért említettem, hogy érveljek a "realizálás speka fejjel vélt időszerűsége mellett"
Közgyűléstől mit vártál? Semmi lényegi pont nem volt, csak a 20%os szavazati korlát eltörlése. Hétfőn semmi nem lesz, meg még hetekig. Szerintem még legalább 6 hónap mire kirajzolódik az est média jövője.
a kb. 123 Ft eladási ár a 70-80-as beker ár mellett is kb. 57-65% hozam, néhány hónap alatt az idén (április óta) erre nem nagyon volt példa (4IG-től eltekintve) és gondolj bele, hogy a szeptember végi hírvárás eredménytelen maradt, a kgy-n szintén semmi nem történt, minden adott volt a lejtmenethez - amint az a kgy után el is kezdődött szvsz - de hangsúlyozom, szeretném, ha nem lenne igazam - zseniális spekuláns időzítés volt a hír megszellőztetése csak épp nem etikus vagy ennél akár keményebb jogi minősítést is használhatnék hétfőn egyébként minden kiderül, addig erről többet nem érdemes beszélni
ne haragudj én csak annyit mondtam, hogy "nyugodjatok meg, ő pénteken realizált, így a hétfő már nem fogja izgatni (ha tényleg nem lesz hír)" hogy jön ide a 90M? nyilván ha valaki elad, azt más megveszi, hisz a tőzsde erről szól pénteken a napi forgalom kb. 781k db rv volt 70-80 Ft-os beker árat tekintve 100k rv 7-8M Ft - valljuk be, ez azért nem olyan sok - ezen összegnél akár nagyobb összeggel szvsz sokan 'játszanak' itt hangsúlyozom: örülnék a hírnek, de néhány fórumtárs viselkedése számomra/nálam igencsak kérdőjeles
Est Média