Figyeltem és vártam.;) Erre írtam a szektaba is:"Kedves szekta és brokereim. A nagy örömben kérem mindenki végezze el előre a házi feladatot. A közeljövőben az alábbi témák miatt lesz szar az est és erre fel kell készülni.- nincs befektető (listáról törölni) - andy kegyvesztett neres (listára felvenni) - nincs tevékenység - nincs apport - nincs árbevétel - nem tudni mennyi rv jön ha mégis apport Kérném ezekre az előre megbeszélt válaszokat nyomni a köremailbol! Akkor is ha 200 felett leszünk ;) Köszi, Strucc Capital "
Meg van még a régi pakk.Inkább vennék még hozzá ha kapok.Sztem sokan aggódtunk,kezdtük elveszíteni hitünket.De megérte a kitartás,holnaptól más szelek fújnak.
szintet léptek a lebeszélők figyeled ? eddig nem volt tulaj, üresek voltunk. most már van tulaj, de áh nem is olyan jó tulaj az, nem jók a cégei, alig tesz be valamit :-) :-) :-) mi lesz a következő szint ha ez is cáfolva lesz ? :-)
ezek a médiacégek nem muzsikálnak jól ? a mediaworks tavaly 4 mrd-os profitot termelt, duzzogva elfogadom ha esetleg ml-ék is beszállnak és beteszik ide :-) mindig ennyire ne muzsikáljanak jól :-)
média + filmgyártás + kaszinó + ingatlan + éttermek stb.stb.+ 69 mrd ft-os vagyon, növekvő cégbirodalom, van e még kérdés ? :-) a média csak egy része a birodalomnak szvsz
Est Média