igy van! amugy ne vegyen senki gyuripapa megmondta lenullázodhat a vagyon,hát gyuripapa ugyanazt csinálja mint a többiek lebeszél hogy vegyen nyilván nem akar 100ft felett elébb kelett volna felébredni ne vegyen senki
...mozijegy megvéve... én bíztam benne... nyerni fogunk. különben már most nyertünk mert a cég megmenekült így a pénz már nem nullát ér... kockázatos persze az, de melyik nem, nem sok biztos dolog van az életben... senkit nem szeretnék vételre buzdítani mert a hogyan továbbot én nem tudhatom...
kb,amugy páran azért is adják majd 100felett mert ugy gondolják visszaveszik 100 alat,a történések mindig ugyanugy történnek,ha most kiderülne a héten ki a tulaj és mit akar aakkor 500ft lenne a héten,de nyilván nem ez lesz,de miértne lehetne ez
Holnap hasitani fog keményen szerintem. Mindenki gondolja meg az eladást,mert jelen állás szerint elmúlt a csődveszély.sokkal többet érhet 100 ftnál ami csak idővkérdése. Volt hogy adtam volna 80ért, de az én céláram enné sokkal magasabbra ugrott. Sok sikert minden est tulajnak. Holnap diliház lol
Szerintem aki régről beragadt 100-200között vagy adót optimalizált vagy kivárja az új tulajt akit szerintem standard előtt meg fogunk tudni.Ők bizos tudnak várni, egyszer már lemondtak erről, most viszont van remény a nyereségre. Aki "önteni" szeretne nem nagyon fogntudni ha az utolsó kereskedésből indulok mert aznutolsó 5 percben ugrott 69ről 76ra azaz nem teszik be a könyvbe egyből, illetve apránként eltudta adni. Kiváncs leszek mennyi lesz a vége. Ez mind mindegy a tulajbszemélye fog dobni rajta.
Biztos hogy lesz sok eladó.Én még azt sem tartom kizártnak hogy minuszba is fogják hagyni menni az árfolyamot holnap amit a nap végére vissza korrigálnak.De lehet széttépik a hiénák.Meglátjuk.Mindenesetre mi már jó helyen vagyunk a vonaton.
Törölt felhasználó2018. 03. 18. 10:35
amugy nem kizárt ha lesz 2-3 millio elado simán megveszik arra brazilozva ,hogy jogerös megvolt nincs para ,és mi lesz az uj cég ,vagy ki lesz a tulaj,az is már megvan de nem kötik az orrunkra.mindent sorjában megtudunk
Ez a rossz abban hogy limit. 20% limitnél régen mindig beálltak az érdekeltek a felső limitre és lehetetlen volt beszállni a buliba.Igy zárva ki a sok Ft-ozót.Itt most nem lehet megtenni.Ezért lesz sokkal érdekesebb a holnapi nap.Több lehet a beszálló ember mint ami kellene.Igy önteni többen fognak ha nincs aki megfogja.Ezért lenne jó ha csak lassan vennék ki ,vásárolnák ki a részvényeseket.De majd meglátjuk mi lesz.Sok variáció és gondolat menet van most az emberek fejében.Jöjjön aminek jönnie kell.Szerintem sokan nem fogjuk most sem dobni 100 Ft-nál sem mint ahogy eddig sem dobtuk.
igen, sajnos sokan benne lehetnek akik régről vannak beragadva, de olyanok is lehetnek, akik a hamar pénzt szeretik. Ők lebarmolhatják az árfolyamot sajnos.
Est Média