Én pedig vàltozatlanul napelemes céget vàrok, de mindegy is, hamar kiderül. Egy biztos, NER lovag lesz, ebben egyet érthetünk, mert a trendszerűségbe màst beilleszteni jelen tudásunk szerint nem lehet.
Csak is egy GIGA méretű Colop.Más nem lehet hátra mint,előre.Hétfőn nekem már az is elég lenne ha biztosan megtartanánk ezt a szintet.De ha áttörnénk záróban a 80 egy erős forgalommal az volna a magabiztosság képmutatója a cég jövőjének.Kemény nap lesz az biztos.
Szerintem teljesen szabalyosan, gyorsan jartak el, en nem latok itt semmi bennfentesseget... En elegedett vagyok a jelenlegi a cegvezetessel, kommunikaciojaval. Tovabba, nagyon tetszik a dinamikajuk. Meg egyszer szeretnek koszonetet mondani a megmento munkajukert, valamint a birosagnak az igazsagos donteseert!
Szerintem a választásoktól független ez a papír. Ha konkrétan csak Fidesz oldali papír lenne,akkor választások utánra hagyták volna a döntést. Ha esetleg a Fidesz bukna akkor a Nav nyer és leves. De nem így történt :) Egy tök üres bevezetett tőzsdei cég,levizsgálta már az atyaúristen is,nincs követelése senkinek sem már a cég felé. Valakiknek sokat ér....
Kíváncsi leszek hány ledumáló jelenik meg, hogy olcsóbban vehessen.
Törölt felhasználó2018. 03. 17. 19:17
Amennyiben a csődegyezség jogerős bírósági jóváhagyásamegtörténik, úgy a Társaság a csődegyezségi megállapodásban, illetve arra tekintettel vállalta, hogy a fenti II. és III. pont szerinti részvények kibocsátásáról a jóváhagyó végzés jogerőre emelkedésétől számított negyvenöt munkanapon belül dönt, és azokata tőkeemelés cégbírósági bejegyzésétől számított kilencven napon belül bevezetia Budapesti Értéktőzsdére
ugyvan,bár tul nagyot várunk,én logikusan vajnát várok mert ö illik ide .de szerintem moricz gábor és köre valahogyan lesz ezek a leg logikusabbak,de remélem enneél nem lesz rosszabb ,nem
Est Média