Topiknyitó: nemmondokle 2018. 02. 17. 12:33

Est Média  

A topik a feltámadás küszöbén álló,a BÉT-en egyik legrégebben jegyzett cég tiszteletére jött létre.Jó beszélgetést mindenkinek!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kismiszko
kismiszko 2018. 03. 16. 13:50
Előzmény: #2979  Törölt felhasználó
Ne húzd fel magad.Nem vagyok én senki ellensége.Meg a pénzt sem sajnálom senkitől aki nyer.Ellenségnek ott van ex a másikba.Ha feszkót akar ott megtalálhatja.Várjuk meg a hétfőt és lesz ami lesz.Bizzunk a legjobbakban.Aki realizál az tegye aki kockáztat az meg kockáztat.
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:50
én ezt várom mert mindig ez van,jo lenne ha most nem ez lenne,és nem én találtam ki hogy a réseket mindig betömik,
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:40
Előzmény: #2977  Törölt felhasználó
vafy 120 ig tök mindeggy ,itt nincs limit,majd ha bejön a tulaj láthatjuk,amugy mészáros bejött 60 rol ment rögtön 200ft ig de csak azért mert  a kötelezö vételi akadájt csinált ,mert elment volna akár 700ft ig ha azt nem teszik be
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:38
Előzmény: #2975  kismiszko
nem ugy látom tévedés mert amit irtam az borulátosajnos 140ft ig fel aztán 72ft ig vissza
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:23
Előzmény: #2938  spy
Nem bántjuk Ildikót, utólag is boldog névnapot kívánunk neki!
kismiszko
kismiszko 2018. 03. 16. 12:21
Előzmény: #2972  Törölt felhasználó
Jó neked Colop hogy olyan rózsaszínbe látod a világot.Szeretném én is így látni.Csak az a baj hogy két oldal van mindig.A Jó és a gonosz.Lásd Ex barátnőnket aki mindig jót akar nekünk és mégis rosszat tesz a lebeszélő dumájával.A hétfő megint izgalmas nap lesz szerintem is.Érdemes lesz figyelni.Jó lenne ha tartanák az árfolyamot és csak a nap végére húznák pluszba azt.Mondjuk én nem vagyok annyira optimista hogy akár a duplájára de akár max.0 %-ot elképzelhetőnek látok. benne.De majd meglátjuk.Lesz ahogy lesz.Ez már úgy is megvan irva mi és hogy fog történni.De biztos sokan fognak realizálni a nyerőjüket.Forintozókra gondolok.
Pluto13
Pluto13 2018. 03. 16. 12:18
Előzmény: #2973  Törölt felhasználó
Köszönöm Colop Úr a pontosítást :))
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:12
Előzmény: #2963  Pluto13
juliusban 14.én
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:11
Előzmény: #2960  kismiszko
ezt most nem lehet tudni,de vevö az lesz eleinte elado nem de késöbb nyilván forditva csak az a kérdés hétfön ,vagy kedden
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:10
Előzmény: #2961  expimista
az biztos ,vannak aki sok nyerövel vannak itt tele van a számlájuk más nyerökkel azok biztos nem adják majd csak jövöre se
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:09
amugy éjjel 2 kor ugy viszketett a tenyerem arra ébredtem hogy az na 5percig birtam aztán csak kicsit megvakartam,ugyhogy remélem nem tul sok nyeröt vakartam ki meglátjuk,de hétfön duplázás is lehet ,bár zárásra,lehet meg lesz a max,de persze akár hir is lehet még valami azonkivül hogy csa lejön,amugy ez is ori ási hir lesz hogy leszedik hétfön csa t
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 12:06
Előzmény: #2958  kismiszko
pedig ez igy lesz és esni is lehet igy fog bár most hogy jogerös nem biztos hogy akkaora esések lersznek ,mert alá fognak állni a vételekkel,amugy inkább pánikvételek voltak,de az hétfön  még kitart mert sokan nem tudták mi van és sok részvényt nem is vettek ki mert nem voltak ,sok eladás benn maradt,
kismiszko
kismiszko 2018. 03. 16. 12:01
Előzmény: #2967  kockaveto1
Szerencsére voltam voltam olyan őrült hogy folyamatosan higitottam pakkomat.Így már pénzemnél vagyok. Sőtt! Most már csak drukkolnom-drukkolnunk kell annak hogy valóban egy igaz történet lesz kialakulóban itt.
kockaveto1
kockaveto1 2018. 03. 16. 11:52
Előzmény: #2965  kismiszko
Ezek szerint jóval magasabb átlaggal vagy benne. Gratulálok,hogy ilyen türelemmel voltál eddig. Tudom, becsapottnak éreztétek magatokat-lehet, nem is alaptalanul. Én remélem, hogy nem a kisbefektetők kifosztása megint a cél. Túl sok meló van abban, hogy ez a cég most itt áll egy ígéretes jövő kapujában-úgymond megtisztulva. Nemsokára többet tudunk. Én hiszem, hogy nem csak az új részvények jó áron  való piacra dobása a cél.
Törölt felhasználó 2018. 03. 16. 11:51
Többen írják, hogy miért is menne fel, meg rá fogják önteni az emberekre a részvényeket. Nem tartom reálisnak! Okok: - láthatóan csomó pénz, energia ment bele abba, hogy megmentsék a céget. Nem logikus, hogy csak némi plusz pénzért tennék. De ennél is fontosabb, hogy ez a most a csődből kijött cég egy értékes üres váz lett. Régóta tőzsdén van, standard (mehet más eu-s tőzsdére), ÉS! van egy csomó vesztesége! Ez pedig mini adóparadicsommá varázsolja, ugyanis 4.5%-os TAO-val fog adózni, míg el nem tűnik a vesztesége. Pár milliárdig ez igen vonzóvá teszi. De ez azt is jelenti, hogy érdemes beletenni ennyi bevételt. Akkor viszont nem fogják kiszórni a majdani befektetők. Gyanítom fél éven belül ez egy gyökeresen más céggé fog változni!
kismiszko
kismiszko 2018. 03. 16. 11:35
Előzmény: #2963  Pluto13
Ez mind igaz amit irsz csak nehéz elhinni már.Én örülnék a legjobban ha az történne itt is mind az Opusban meg a Konziban és a Panniban is.Ezekből is látszik hogy minden lehetséges.És itt is nyilván most tisztázódnak a dolgok és a gyorsforgalmi útra terelődünk.És ettől lesz jobb is.Csak hogy fogom megmagyarázni az asszonynak hogy miért raktam bele minden pénzünket ide mostanáig.A sok beragadt részvény mellé.Jobb ha meg sem tudja.Majd veszek neki valami szép dolgot mi?Akkor hajrá Estmedia.Mindent bele.Én már birok várni ha eddig is vártam türelemmel.Csak a szivem birja a nagy izgalmakat még. 
Chakaa
Chakaa 2018. 03. 16. 11:28
Előzmény: #2958  kismiszko
Én pedig a helyedben igen komoly kilengésekre készülnék, mert jelen pillanatban nincs limit. Ha bizalmatlan vagy, add el, mert rá fogsz menni.
Bár nekem nem 3 Ft-ról vannak részvényeim, nem adtam el egy darabot sem és még jó sokáig nem is fogom. Ellenben ha itt is elindul egy olyan őrület mint az Opusban, akkor ( ahogy ott is ), szépen zsákolom az eldobált részvényeket.
Pluto13
Pluto13 2018. 03. 16. 11:24
Még csak most indul a "buli". Miért adnák el a részvényeiket az emberek? 1. Nem azért mentették meg a céget, hogy ne történjen vele semmi. 2. a csődegyezséget a bíróság vszínű azért hagyta jóvá, mert  egy új  befektető érkezik a cégbe és lesz jövője a cégnek. 3. figyelembe véve a cég jelenlegi kapitalizációját nem kispályás cég fogja átvenni. 4. az árfolyam volt már ennél magasabb is, amikor a csődegyezség megszületett de még nem volt jogerős. Akkor is tartotta hetekig a 65-70 forintos árat, azután zuhant be csak az árfolyam, hogy megtámadták a csődegyezséget. 5. amikor hivatalosan lekerül a cs.a. a cégről a hitelezők ezután másfél-két hónapra rá kapják meg a papírjaikat. 6. júniusban sztenderd kategóriába kerül át. 7. jelen pillanatban egy tőzsdén lévő üres cég, aminek nincs tartozása senki felé, részvényekkel rendelkezik "aranyat" ér.  SZVSZ
qpec 2018. 03. 16. 11:18
Előzmény: #2953  Törölt felhasználó
A marhaságokkal nincs baj,csak a humorérzékkel! A számok majd önmagukért beszélnek,oszt jó napot.Akinek gyenge az idegrendszere az nem ide való,ezt továbbra is fenntartom.Egyébiránt itt vagyok elég régóta,ha nem is osztom az észt,papírjaim is vannak,nyertem-vesztettem éppen eleget 25 év alatt annyit,hogy véleményt alkothatok.
expimista
expimista 2018. 03. 16. 11:11
Sokan lemaradtak,vagy korán száltak ki opus-konzumbol.Ezt a hibát lehet hogy nem fogják mégegyszer elkövetni.

Topik gazda

nemmondokle
nemmondokle
2 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek