Igaza van nagyon nagy vevői nyomás lesz a könyvön reggel. Szerdán sokan nem értesültek róla időben, sokan meg bent hagyták eladáson a pakkot, holnap viszont tiszta lap. Mindenki tudja, hogy nagy célok vannak és a nagyok sem szeretnének kimaradni. Bárcsak 9.00 lenne már.
Annyira éreztem, hogy ez be fog következni. Minden hónapban az összes bevételem,félre tett pénzem a fizum 90%-át estbe fektettem. Az asszonnyal folyamatos veszekedés, zsíros kenyéren élés....stb... :) De most megtérül kamatostól. :) Tudtam,tudtam!!!!
Törölt felhasználó2018. 03. 18. 18:54
jövöhétem már nagyobbak és nagyok is vesznek,az látszik a darabszámokon majd de föleg a manin,,forgalmak,megy a sunyitás most mert elhárult a csöd és venni akarnak azok is akik,akik eddig fostak!!!!!!!!!!!!!!
gondolom arra spekázik hogy majd 60 ért visszaveszi,de ez már 72ft alá nem megy soha,de aztán nehogy 100ft alá sem ki tudja hétfön millen hireket dobnak be még,jováhagyáson kivül,de szerintem a négynapos ünnepen ezek az estesek és balázsék sokat dolgoztak,az biztos tutifix
keményen vették nem véletlenül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,mindent venni fognak már ami maradt ,most már lehet ,a kockázat 0 a .hiszen biroság itélt ,eddig ,kevesebb mint 50% esély volt,most már 99% .tehát 0 ázodni nem fog itt csak az a kérdés hogy ki tud minnél olcsobb estet venni
kötelezö vételi ajánlat haha ,konzum ,ugyanmár a részvények zsebben vannak és a kötvényesek is ,és a kötelezöt be kell adni de ugyse adja senki .lásd konzum opus satöbbi
kedves "baj"társak :D szerdára úgy elment a kedvem a hazai tőzsdétől, és munkában is sok teendő volt, nem is néztem itt a befejezést, csak most követem vissza mi történt. a szerdai záró emberkék nem titkoltan, nem sunyi módon vették meg a bentlévőket, hanem ahogy néztem vissza a beszélgetéseket, folyamatosan elkezdtek beállni az ajánlattételi periódusban egyre többen a könyvbe. nem záró előtt pár perccel. nem jutok szóhoz, kíváncsi leszek az első körös lendület meddig tart majd :))))) hajrá nekünk, hajrá EST :)
Est Média