Gratulálok neked Manopi! Nagyot kockáztattál, nagyot is fogsz nyerni!!! Nekem az OPUS a fő csapásirány, ez csak "játék", bár itt is 6 számjegyű a nagyságrend...
Szia KIRÁLY !!!!! Nem igazán írok ,láthatják,de azért valamit megjegyeznék. Valaki írta,hogy én az 1 milliós darabszámommal sokat nyerhetek ! Erre egy nő aki utál engem ,mert az Opussal is több száz millió nyereségben vagyok azt írta,hogy a nagy darabszámmal nagyot is lehet bukni. Hát, ez sem jött be neki,mert a milliós darabszámommal valószínű nagyot fogok nyerni. ITT sem fogok kapkodni, úgy mint az Opussal sem tettem. JA, és nem fogom itt osztani az észt . Lesznek itt sokan akik a napi pozijuk szerint foknak okoskodni. Mindenkinek sok sikert és ne hagyják,hogy a napizók és a brókerek megingassák az elképzelésükben. Üdvözlet .
Semmi baj én nem vagyok haragtartó nem sértődöm meg más véleményén,akár igaz is lehet sok esetben.Most már az a pár száz ember akik kockázatot vállatak ebben a történetben ( vagy pár ezer :) ) nekik kívánok minél több örömet ebben a papírban és persze magunknak is.
Akkor bocsánat, én kérek elnézést!!! A tőkeemelés után bejövő új tulajdonos a lényeg, akihez kerülni fognak az új részvények! A többi csak játék a számokkal, bár szerintem a piacról is megvettek az elmúlt években néhány millió részvényt 10 Ft alatt...
Még egy darabig én sem adom,bár én kicsivel magasabbról is vagyok bent.Ki fogom várni mi lesz ennek a történetnek a vége és amíg tulaj nincs ( illetve nem nyilvános ) addig célárat sem fogalmaznék meg,mert nincs értelme.
Törölt felhasználó2018. 03. 16. 17:10
LÁTOM SOKAN VENNI AKARNAK AKKOR HAJRÁ 100FT FELETT VEHETNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én itt voltam csak nem volt időm ideirogatni a nap 24 órájában.Viszont olvastam bizonyos emberek munkásságát itt is és az Opus régebben Opimus fórumon is.Ez nem a regisztráció időpontjában történt ez ne tévesszen meg.Egyébként igen a százezres lehet millios is,de azt fenttartom,hogy ezeket a pakkokat fent nem lehet így összegyüjteni.
Est Média