Arra vagyok voltam kiváncsi hogy mennyire volt elhatárolódva a vételi oldal.És maga a vétel.Nem sokan irtak ide azóta hogy zártunk szerdán hogy vett ennyi meg annyi db-ot.Talán aki látta folyamatosan a könyvet az kitudod olvasni belőle valamit.Egyoldalú gyűjtési szándékot esetleg.Mert nyilvánvaló hogy nagyrészt pánikszerű volt a vételi szándékok nagy része is.Csak kérdés hogy kik vettek.A sok nehéz napok hónapok és én személy szerint évek várakozása után kissé bizalmatlan vagyok.De ugyanakkor már nagyon boldog is hogy látom újra emelkedni az árfolyamot.Jó lenne ha ez még menne feljebb is.De ne ilyen gyorsan mint szerdán.
Ha kicsit visszatekersz, voltak az utolsó percekben is bemásolva könyvmásolatok. Az eladók "sajnos " a 20-as könyvben sem látszottak amúgy. Majdnem felét piaci áron vették, úgy emlékszem. És az utolsó percig ment felfelé az ár. Olvass vissza.:)
Ki nem xarja le jeles fórumtársunk lebeszélő képességét! E szent pénzgyártó hely,melynek neve sokak által útált TŐZSDE,nem a gyenge idegzetű,erősen befolyásolható pénzégető üzlettársak gyülekezőhelye.Akiket könnyedén le lehet beszélni azoknak itt semmi helye.Igaz néha-néha ,ha szabad pénz van a számlán jól jön egy pánik eladás,mert jól meg lehet tölteni a zsákot.Előre a 666-ig!!HS!!!
Helló!Én csak nyereséget akarok,de azt sokat,a juss valakinek a halála utáni vagyontömeg,amin éhes örökösök késhegyre menö harcot vívnak.Remélem e jeles papír nem képezi örökség tárgyát,igy az alapnyereségen túl még hosszú évekig képezheti aranyfényű és értékű vagyonelemeink egyikét!HS!!!
Ex világéletében ezt csinálta itt a fórumokon.Minden kis részvényt fikázott meg lebeszélő dumájával eladta a gyengéktől.Viszont azt látta valaki hogy pénteken mily módon állt össze az a 1 000 000 db részvény eladáson?Mekkorák voltak a vételi tételek ebből?Lehetett látni valamit a vételi szándékokból?Volt utolsó pillanatban vételi szándék a legmagasabb árfolyamon?Köszi!
Est Média