Udv mindenkinek! Es alkor meg mindig 25 % alatt vagyunk. Erdekes a jatszma a szamokkal... Hol a tobbi papir? A szemelyben gondolkodas sokfele tevekenyseget jelenthet. Vagyonkezeles? Vajon, Vajna lesz a fotulaj?
Szép napot minden papír tulajdonosnak! Frissítettem az avatarom. Lehet egyszer ezt a három betűt fogom magamra tetováltatni a képen látható elrendezésben! Maximálisan hiszem, hogy jó helyen vagyunk és igazi csodák várnak ránk... ;)))))))
Sokan vagyunk, helyettem is csak értelmeset írtok! Azért nem kell írnom, mert csak ismételném magamat. "Est,est est, csak azért is lesz." Üdv a pozitív életszemléletért, ami a lételeme ennek a topiknak.
Üdv! Hasonló cipőben járunk. Hajrá:) Mennyien olvashatják még a fórumot, akik nem írnak... Volt egy srác a szendvicsezésen, aki mondta, hogy sose írt ide, de eljött:) Regisztrált is talán ottvoltam néven és írta ide, hogy ott volt :)
Sziasztok! Új vagyok de igazabol 1 eve kovetlek titeket itt a forumon es nagyon jo kis tarsasag van itt ebben a forumban ugy vettem eszre. mindig szivesen olvasom a gondolat meneteiteket.Sajnos kezdokent meg nem nagyon tudok segiteni a sajat gondolataimmal ezert inkabb csak megfigyelek. Tegnap vettem is egy kis estet mert hiszem azt h AV nem veletlenul vasarolt bele a cegbe es nem hiaba mentettek ki a ceget a csod alol.ez meg csak a kezdet. Szoval hajra EST! :)
Sztem ne komplikaljuk tul az esés a korrekcio a részvénypiac vele járója! Higgadtság Kitartas! De mindenki azt csinal amit jonak lat! A kepen 4 en lennenek de amiért 3an vannak az a legnyugodtabba tevő sugallat 😊 Vajna ur miert pont ezt vette?
Én arra emlékszem, hogy 2xx HUF-ról elkezdett esni és pár huf körül tízszerezték az árfolyamot. pl. 4 HUF-ból lett 40 HUF. Utána ez az összeg lett 1,x HUF. Amit tudunk persze. Pontosan persze utána kellene nézni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A