BCS nem hülye, KG rengeteg cég üv-je,mivel ő nem lehet,azok költségeit sem a 2órás ki nem fizetett vérével fizeti.A szendvicsezèst is már VA előtt vállalta be.stb stb a folyamatok haladnak nézzük a híreket😃
Most akkor elemezzük ki a kérdésed.. "Ki mit vár a hírek után? Őszintén, ez meg milyen kérdés? Ezt akérdést akkor tehetnéd fel értelmesen, ha tudod mi a hír. Akkor lehet filózni, kb mi lesz.. Gondolom nem véletlen, hogy így fogalmazol, viszint én még nem jöttem rá az okára.
Nem jó ! Mit vársz a (hírtöl)?Milyen átrendezre gondolsz?Vajna András ö most kiáltal került ide a cégbe be?Azt nem értem, miért csak 5% részesedés kell neki.
Be kell várni a konzi-opi eseményeket. --->szerintem a közgyülin ezért sem adott BCs egyértelmű választ, hogy az "átadás" mikor történhet meg ténylegesen.
Igen. Valóban ezzel hessegetem el magamtól a gondolatokat, hogy az adott szó ezen a szinten már valóban kötelez - (ha nem, akkor küldhetik a selyem zsinórt- kötél gyanánt). Ezen a szinten már nem lehet himi-humizni!
Azert az mas szitu volt, mas szereplokkel. Kis aggodalmad alaptalan szvsz. Elkepzelhetetlennek tartom. BCS, lehet nagy jatekos, de nem orult. Itt mar nagyon komoly palik lehetnek a jatekban. Az adott szo kotelez. Es leteti szerzodesek is lehetnek. Ez nem az autopiac.
Én egyetlen egy buktatót tudok csak elképzelni és ez régóta motoszkál a fejemben: Ha BCs megmakacsolja magát és megállapodott ár feletti árat szeretne kapni majd a távozásakor. Ha ez előre nincs lejátszva (mármint visszavonhatatlan hozzájárulása a részesedés átadásához), akkor ez komoly akadálya lehet mindennek. (Elvégre pont ugyanezt csinálták volna nyár elején a hitelezőkkel is, mert nem akarták odaadni a nekik járó rv mennyiséget, mert már akkor több, mint háromszoros áron forogtak a papírok, mint a maximum ár, amiben megállapodhattak a hitelezőkkel!)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A