"Forrásaink szerint nem ez fog történni, vagyis egyáltalán nem elképzelhető ez a forgatókönyv. Bár az elmúlt években a magán- és az állami szféra összegabalyodásában cifrákat láthattunk, de azt hallottuk, hogy ezúttal ez nincsen napirenden."
Nem Delta, hanem: - Maguk, a cikkben megjelent tevékenységek. - Papp István - Névváltoztatás itt-ott. - A papírok mennyisége, illetve az, hogy itt a "közkéz" köré/mellé építik fel a többségi tulaj(ok) részvényállományát. - Júliusi pletykák Segítsetek, mi van még?
Onnantól, hogy tőzsdére viszed, már nem állami, ha szigorúan vesszük. A cikk pedig külön és nyomatékosan kizárja, hogy a NER üzleti körhöz kerüljön ez a részesedés, ami nekem az áttételes tőzsdére vitelt is kizárja. Brücknerre érdemes figyelni.
Az, hogy megemlíti az ipar4.0-t és azt, hogy nem maradhat ki az állam a mobilpiacból sem, abba nekem nagyon erős rózsaszínű szemüveg kell, hogy belelássam a Deltát.
"Az állami cégeket, a nagybankokat és a tőzsdét is tőzsdére vinné Matolcsy György. A jegybankelnök szerint a szinte láthatatlan vállalati kötvénypiac tartalékot jelent a gazdasági felzárkózáshoz, ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy tömegével megjelenjenek az eddig látszólag vonakodó hazai cégek a nyilvános kerekedésben." https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/mnb-bet-tozsde-kkv-matolcsy-gyorgy.691770.html
"Felmerülhet persze a kérdés, hogy amennyiben korábban Mészáros Lőrinc, vagy Jászai Gellért (cégnévvel az Opus Global, vagy a 4iG) mutatott érdeklődést a távközlés iránt, akkor lehet-e olyan konstrukció, amelyben az állam megveszi, majd e körnek továbbadja a Telenor-pakettet? Forrásaink szerint nem ez fog történni, vagyis egyáltalán nem elképzelhető ez a forgatókönyv. Bár az elmúlt években a magán- és az állami szféra összegabalyodásában cifrákat láthattunk, de azt hallottuk, hogy ezúttal ez nincsen napirenden."
Teljesen helytálló ez a cikk is, finoman a delta munkásságát belevitte, ami lehet osszekotheto a továbbiakban. Én így látom. De lehet rossz szemüveg van rajtam - :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A