Ne boruljon már el a rózsaszín ködtől az elménk teljesen! Piaci becslések szerint, kb. 50-60 milliárd forintot érhet a Telenor 25%-a. + nyilván az esetleges 5G-s frekvenciák + szinergia feljebb tornázhatja ezt az összeget. Ennek ellenére, én nem látom realitását, hogy ide kerüljön. Mi más dologra várunk! Továbbra is úgy gondolom, hogy megvan a gazdánk. => Így nem kell további részvénykibocsátás (az ismerten felül) a vagyonbehozatalhoz. A Delta a történet csak egy része, amit már beárazott a piac. A további szereplőket és a húzóneveket, viszont még nem...
Letojom az igazi felbeszeloket és én sem vagyok az, szomszédba kopogtas ezzel. Szélsőséges ember vagyok. Szélsőséges gondolatokkal. Amennyire bejohet akár ez a vonal(mert szerintem bejohet jó eséllyel ) , úgy k.... ra mehetünk a levesbe is! (régebben többször kifejtettem a negatív kimenetelű dolgokat is, hogy pontosan az emberek nagy várakozásából, emberek hulyitesebol keresi szarrá magát más mert ezt most meglehet ulni) ! Én pont nem fogok meglepődni a rosszabbik megoldáson sem, attól független hogy valamiért hiszem mostmar, hogy lehet itt nagy durranás. Pár hónappal ezelőtt nem hittem még benne , de 9 éve kénytelen vagyok benn ülni. De valami megmozdult,és a kockák kezdenek osszeallni! Azok a kockák amikre eddig azt hittük (bcs igergetesei) hogy atveres lehúzás csőd kivezetes bevezetés levezetés felvezetes. És ez tény.
Itt addig jo ameddig nem kerulnek nyilvanossagra a reszletek. Lehet erre szepen tomni a nepet aztan,ha kiderulnek a dolgok,hogy termeszetesen nem jon ide akkor lesz a jozanodas.Persze semmi gond mert majd az ugyeletes hirgyartok kitalalnak valami mast:-)mint ahogyan eddig is ez volt a feladatuk.
Akkor csak puszira beteszik neked ide es nem novekszik a reszvenyszam. Vagy ezt,hogy gondolod ide adjak ingyen az allami vagyont. Szep alom de jo almodozni.
Igazad van nem több! De van a Deltanak is gondolom egy értéke, (attól függetlenul hogy a piac nem reagált le) Antennanak is van gondolom, meg az 5 g nek is. Mert ha telenor van vagy lenne, akkor a másik kettő is valószínű - :) (antenna 5g)
Ha ide bejonne 300 milliárd érték, az 370 milio részvénynel szerintem alap 600 800 Ft os árfolyamot vonna maga után. Legalábbis én így gondolnám, várnám!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A