valóban volt róla szó. legutoljára akkor, amikor megállapítottuk, h nem talált senki ilyen szabályt. de korábban arról is volt szó, h a tv2 jön ide. mindegy, akármi is lesz, csak tremmel nehogy szórni kezdje... oh wait... 😂😂😂
Azt hiszem elég sokan vannak itt a fórumon, akik nagyon sokat adnak a szavadra és úgy gondolják, hogy mint egy jó sakknagymester, előre tudod a lépéseket. Azt gondolom ez így is van, elég közel lehetsz a tűzhöz, vagy Bcs-hez...Elismerem, hogy valóban pongyolán fogalmaztam, mikor azt írtam, hogy fügét ígértél. Lehet, hogy a megfogalmazásodba azt is belegondoltam, amit szerettem volna. Bármennyire is próbálok továbbra is hinni az est szép jövőjében, sajnos egyre nehezebben megy. Nem értem, miért húzzák idáig, megvárják az újabb válságot? Milyen dolog volt szerinted beletenni egy közgyűlési előterjesztésbe az új név és tevékenységi kör megszavazását, majd elnapolni? Az utóbbi hetekben több kérdés is megfogalmazódott bennem. Ezek közül is a legjobban nem tetsző, az újabb részvény nyomtatás, ráadásul kinek...és milyen áron. Feltettem neked egy kérdést is pár hete, valószínű nem olvastad: többen is írták a fórumon, hogy közel milliós darabszámot adtál el. Arra irányult a kérdésem, hogy ha hiszel továbbra is a sztoriban, akkor ezt miért tetted. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de úgy gondoltam, ha nem titkos és megosztható, szívesen olvasnám. A fórumra már nagyon ritkán írok, Last nem nagyon szereti, ha kérdezek. Most is csak azért tettem mert megszólítottál. További szép Estét kívánok neked és a többi részvényes társunknak. Remélem most már tényleg történik valami a jövő héten ;)
Így van. Ezekről írtam régebben hosszú eszmefuttatásokat, csak már nem ismétlem. Az volt mindig a gondolatmenet vége, hogy régen nem az a kérdés, hogy ki hisz BCS-ben, ez egyéni mérlegelések tárgya. A fontosabb kérdés az, hogy ki hisz a magyar tőkepiacban, ami egy egyedi történelmi-politikai kontextusban a vagyonépítés fontos és megkerülhetetlen eszközévé vált stb stb.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A