Ebben és a lufi topicban is több embertől olvastam, hogy ez az 1 hete tartó emelkedés kizárólag csak abból a célból volt, hogy a követeleéseiket beapportáló "szállítók", mint BCS haveri köre minél nagyobbat szakítsanak. De! Ha a részvények megkeletkeztetése csak a mostani közzététel után indul, akkor hónapokig nincs mit szórni, nem beszélve arról hogy az új tulajok fél éves eladási moratóriummal "luck up"-al kapják meg az új részvényeiket. Tehát, ha a mostani rally csak egy mesterséges felhúzás volt, akkor az új tulajok ebből milyen haszonot nem élvezhetnek, mert ahogy felszaladt az árfolyam 130 fölé, úgy vissza is tud menni pár nap alatt 80 alá, ha nincs a történetben semmilyen más tényező. Holnap biztosan sokan el fogják dobni reggel az ijjedtségtől a pakkjukat, benne van hogy leöntik -10% alá, de délutánra szerintem stabilizálódni fog mai záró környékén az árfolyam. Akik pedig több 100 ezres tételben vették a héten még 150-es árfolyam felett is, majd szépen zsákolnak a reggeli hullámvölgyben. Nagyon agyalok rajta, hogy megválok pár pozimtól reggel, hogy legyen cash bővíteni, mert őszig még mindig ebben az rv-ben látom a legtöbb fantáziát.
valszeg, de szerintem költségvetési szervnek nem lehet értékpapírja, ha csak nincs vmi kitétel, de mintha BCs is utalt volna erre, h van akinek pénzben kell megfizetni a tartozást, ezért furcsa nekem.
Szerintem a mai nap a tankönyvi tőzsde pszichológia IS volt: 3 napi emelkedés után megremegnek a kezek. A valódi megerősítést (generált rally, vagy kitárazás) a holnapi nap mutatja meg. Kérdés, mennyire remeg meg a kisbüfik gyomra.
igen. mert ez a közzétételt és a hiánypótlást pár órás meló megcsinálni. max. az h eddig vártak vele, szvsz nem volt véletlen. talán a kiugró kereskedésekhez is van köze. akkor hamarosan beadják a többi papírt is cégbíróságra, vagy ma azokat is beadták.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A