az adatkezelő a pénzintézet. annak ügykörében az alkalmazottja eljárhat. engem pl. biztosítók és telefonos szolgáltatók szoktak hívogatni, h van náluk szerződésem, de van jobb ajánlatuk (persze, nekik jobb😁😁).
Nekem eddig csak azt a tippet adták,hogy adjam el és lámlám.... Nem eladó! :) Remélem utólag kiderül,hogy jó döntès volt! Nehezen gyullad meg a kanóc 😊
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
PTK. 3:296. § (5) BEKEZDÉS SZERINTI KÖZZÉTÉTELE
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) a Ptk. 3:296. § (5) bekezdése alapján – amelynek
értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság esetén a nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás
értékeléséről szóló könyvvizsgálói vagy szakértői jelentést közzé kell tenni – a jelen közlemény
mellékleteként teszi közzé a 2019. május 22-i alaptőke-emeléshez kapcsolódóan készült
könyvvizsgálói jelentését.
Budapest, 2019. július 17
Látom nem értetted. Pont ezért nem szokásom irni. Nem tippet adott, hogy ne adjam el hanem éppen ellenkezőleg, 110 ft-nál szerette volna velem eladatni. Nem jótündér es bem látnok. Mivel az azonositás során megadom a számlaszámom plusz egyéb személyes adatokat igy azonnal látja, hogy kivel beszél és mi van a számlámon. Remélem most érthetőbben fogalmaztam. Egyébként a saját fejem után megyek, se az itt olvasottak se más fel- le beszélők nem befolyásolnak a döntésemben. További eredményes kereskedést mindenkinek!
Kizárt, hogy tippet adjon, mivel a beszélgetéseket rögzítik is. Inkább az a tapasztalat, hogy nagyon nem akarnak belemenni semmilyen ilyen jellegű beszélgetésbe, még ha kérdezed, akkor sem. Max az aktuális árfolyamot szoktak bemondani, ennyi.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A