szvsz innen többszörözni fog ha egyszer megtöltik tartalommal (végre kiderül hogy mivel) szerintem behozni valamit ide és aztán 150-160 Ft-on elpötyögni a következő években, üzletileg teljesen értelmetlen lenne; azért kár akármelyik befektetőnek ezzel foglalkozni csak akkor van benne üzlet, ha a megszerzett rv-ek értéke elszáll és magas áron ki lehet forgatni vagy be lehet apportálni valamibe azon az értéken de ez csak az én véleményem, ne befolyásoljon se pro se kontra.... !
Ne provokálj ezzel senkit. A múltkori tippműsor sem sült el túl jól. Én ezzel babonás vagyok.Olvassák a fórumot, ne adjunk se tippet se támpontot nekik. Náluk a zsuga, ők az eladók, tegyék meg ők a tétjeiket, mi meg majd eldöntjük utána, hogy mit szólunk hozzá.
Remélem annál sokkal több esze van mindenkinek, hogy erre a kérdésre válaszoljon. Volt már egy ilyen kérdés, hogy ki milyen év végi zárót vár..... Szépen bent is ragadtak sokan!
honnan tudnánk most, h mi a plafon? ahhoz nekünk is tudni kéne, ki a befektető. bcs őrzi a titkot, de lassan kiderül. 😀 utána lehet reálisan plafonról spekulálni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A