Persze elképzelhető hogy mészáros egy olyan cégen keresztül akar részt szerválni az estben ami nem illik a jelenlegi tevékenységhez de....na mindegy.én is nagyon kiváncsi vagyok és a holnapra is....
Nagyon logikus lépés lenne ide hozni a média iparágakat de ahoz nem kell tevékenységet változtatni vagy módosítani csak ha a cinergi vagy a kaszinók is velük együtt jönnek!sajna a másik (vagy lehet jó)hogy a cikkben is olvasható hogy a pletykák...és mindent ki is deritenek vagy megneszelnek!de az estről semmit se lehet olvasni,hallani,amit lehet meghát...is is.ez a gond!de még bizok mert a januári tv2 összeülés is február végén derült ki...lehet tényleg hírzárlat van.
Még úgy sem, ha ez csak egy része lenne a teljes média portfóliónak? Azért értékre csal van 60 yard és ami filmeket itt csináltak, az lehet érték teremtő...de még egyszer, csak az egésznek egy részeként tudnám ezt elképzelni. Illetve én mérnök vagyok, nem pénzügyi guru...szóval. :-)
Legyen igazad! Ma csak néha ránéztem, mert szervizeltem és láttam, hogy pirosban vagyunk...gondoltam korrekciózik egy kicsit, pár napos MLkedés után belefér...aztán záróban kihozták nullára, ha jól olvastam akkor öntéssel mert egyébként pluszban zártunk volna. Ez is beszédes... Most már engedjék el a gyeplőket és hadd menjünk! :-)
Meg amúgy is. Hátha hétvégén jönnek a pontok. Lehet lesz bevásárlás. Hétfőn pláne. Bár lehet már mindenki fullon van papírral és marad a várakozás.. kíváncsi leszek a befektetőre és majd a reakciókra. Alig várom :D
A Korda Filmstúdió(Korda Studios) egy filmstúdiókból álló komplexum a Fejér megyeiEtyeken, melyet 2007 áprilisában adtak át. 90 millió eurós költségvetésből készült el a hat műteremből álló, Korda Sándorról elnevezett filmstúdió, melynek része az az 5975 négyzetméteres műterem, mely a világ legnagyobb ilyen építménye. Az etyeki projektben nincs állami pénz. A cég tulajdonosai, Demján Sándor nagyvállalkozó, Andy Vajnahollywoodi producer, Peter Munk és Nathanial Rothschild. A filmstúdió létrejöttének lehetőségében rendkívül nagy szerepet játszott az új filmtörvény adókedvezményei.[1]A filmstúdiók tervezésére szakosodott Bastien and Associates Inc. cég Amerikai Egyesült Államokban dolgozott eredetileg a komplexumon, míg Magyarországon az Iparterv Épülettervező Zrt. készítette az engedélyezési és kiviteli terveket. A beruházók három szakaszban tervezték felépíteni a stúdióegyüttest. A műtermek a legfejlettebb technika beépítésével készültek, mellettük kiszolgálólétesítményekkel, amelyek öltözőket, sminkszobákat, irodákat tartalmaznak. A komplexumban található még a régió egyik legfejlettebb hangutómunka-stúdiója, egy 50 fős moziterem, és a világ egyik legnagyobb „New York-i utca” díszlete.A Universal Studios produkciója, a Guillermo del Toro által rendezett képregényadaptáció, Pokolfajzat II: Az Aranyhadsereg volt az első film, ami a stúdióban készült.A köznyelvben Etyekwoodnak is nevezett komplexum 2009-ben készül el teljesen, amikor elkészültek a nagy 6-os, Superstage-nek becézett műterem és annak kiszolgáló épületei.
de mondjuk a rádiózást sem nagyon érzem. a kereskedelmi rádiózás szégyene, hogy a műsor abból áll, hogy 10-14-ig kívánságműsor Jóskával, 14-18-ig kívánságműsor Pistával, 18-21-ig kívánság műsor Csabával. Másnap ugyanez.... Szóval Andy papa rádiójában sem láttam volna semmi fantáziát.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A