Köszönöm szépen mindenkinek! Tudjátok, hogy mi lett volna a neve egyébként, ha lány lett volna? Jó a tipp! Igen, Esztike! :D Esküszöm. :) Alapból tetszett ez a név. Na majd a következő gyerek lány lesz. Azt mondta az asszony, hogy addig megyünk, amíg nem lesz egy Eszterünk! Tehát legyen jó magas az árfolyam, mert kell a pénz lóvéra! :) :)
Beköszönök én is! Nemrég csatlakoztam hozzátok, az az érzésem, hogy a nagy titkolózás inkább jó mint rossz. Elmarad a mesterséges Hype, ezért valószínűleg lesz valódi. Sok örömöt a gyerkőchöz, mi is csak pár évvel járunk előrébb.
Jó reggelt! Nem szoktam írni, de mindent el olvasok, amit írtok. Nagyon sokat lehet tanulni tőletek. Néha, mint a kis gyerekeknél, folyik a vita az adok-kapok, de azt is élvezem. Néha el csodálkozom, hogy milyen nagy tudással rendelkezik némely ember, le a kalappal! Én nem régen tőzsdézem, tavalytól és Esztike szerelem volt első látásra. Azóta benne vagyok, de fényévekkel kevesebbel, mint némely ember itt. Nekem is 140 körüli az átlagom, de nem "picsogom", ez tőzsde. Ki várom, hogy mi lesz. Most meg már főleg kíváncsi vagyok. :) Remélem BCS ügyes volt/lesz és be segít a családi kasszába picit. Jól jönne most, hogy nemsokára megszületik a fiam és fut a lakás projekt is. :) Ez kicsit hosszúra sikerült. Bocsánat, ha valakit untattam. Szép napot mindenkinek! Remélem hamarosan fESTivál!!! :D
hát igen... azért még szinte megszokásból tegnap is ránéztem esztike, a park zrt. és a globterm cégkivonatára, de ott sem láttam változást. 😀 esztike cégkivonatán majd a közgyüli után láthatunk radikális változásokat. reméljük, nem econet lesz az "új" neve. 😂😂😂 amúgy jó reggelt mindenkinek!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A