Sokan beragadtak, és tele a hócipőjük a hónapok óta tartó nulla kommunikációval. Sokan alig várják hogy kiolvadjanak, és 0 vagy már akár kis veszteséggel realizáljanak. Van, aki - mert és - hígított 80-90 között így alacsonyabbra hozta a beragadási árat. Így ez a 110-es tartomány tökéletes eladni a részvényeket... NÉZZÜK AZONBAN A TÚLOLDALRÓL: hónapokig semmi infó (az hogy Vajna időközben meghalt, csak nüansz a történet szempontjából), fosatás, alacsony árfolyam, most meg egy kis erezd meg... gyengekezűek eladják, majd indul a rally... Ha ez így van akkor miért nem ment le 20-40 forintra az árfolyam? Nem tudom. Talán az már optikailag olyan csúnya lett volna, hogy onnan nehéz feltámasztani. Talán nem mindegy hogy a 78 filléres paírokat 100 forintról ralliztatják 1000-ig, vagy 10 forintról 100-ig... matematikailag mindkettő tízszerezés, de a 78 fillérhez képest szebb az 1000 forint mint a 100... meghát a csúcsról majd el is kell adni szépen a papírokat, ami nem mindegy honnan indul lefelé... HA ezt látjuk akkor aggodalomra nincs ok, de maximálisan megértem aki elvesztette a türelmét/bizodalmát, és itt eladja.
Én eddig (péntekig) szentül meg voltam győződve arról, hogy marad az Estmédia név, és marad a média vonal, sőt egyenesen a kesma-t reméltem az Estbe ültetni. De a kgy meghívó óta (új név, új tev kör stb) valami még nagyobbra számítok. Azt kérded mi lesz az új neve?? .... Mit szólnál egy olyanhoz, hogy: GIGABANK???? .... Nekem ez a név nagyon tetszik....
Miért idegeskedtek? Végre kitörtünk a 90-es állományból. Pont ezt beszéltük hogy feljebb kellene mennie az árfolyamnak a 100-110-es árfolyamra. És itt vagyunk. Valaki szépen gyüjtögeti. Bár a mai nap eddig nem túl erős de, még bármi lehet.
Spekulàns háborúban ilyenkor lehet kitolni a 110-115-ön gyűjtögető lightos pufikkal 116-118, ki kell szedni 120-ig. Mindegy amúgy, jövő héten felszállhat a füst. Jobb így addig talán, mert amíg a napos boli felfelé nem tágul normálisan, addig korlátozott az emelkedés lehetősége.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A