a zene gyúgyító hatását javaslom... Kezdhetnéd például a 20 fillérnek 50 a fele című nagysikerű sláger dúdolásával (tudom klasszikus csak pontosan, de ez most az EST edisön) :)
Túl sok energiát nem szánok rá, de van akinek az okoz orgazmust, hogy végigminuszol egy-egy fórumot, és gondoltam egy ilyen sejtelmes történettel széppé teszem az ilyenek napját. Téma lezárva. Hajrá Est!
Olyan, mintha hazavinnél egy csajt, addig amíg Te elmész a mosdóra, Ő már ott vár pucéran...Te pedig elküldöd :DDDD
Törölt felhasználó2019. 04. 02. 09:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem d. iler egy pattanásos arcú kis panelpatkány lehet, akinek van egy unokatesója aki trógercégnél dolgozik. Tegnap esti mese gyanánt ő mondta d. ilernek, hogy ma reggel be lesz téve 250K eladásra, csak úgy piacbexarats és poén végett (már akinek ez olyan humoros). Így d. ilernek nincs egy darab részvénye sem, csak az álmai hogy majd egyszer ha nagy lesz ő fogja befolyásolni a piacot. A broki unokatesót meg nem veszi elő az MNB, mert a brókercéget nem illik baxtatni. Csak fikció, a történet szereplői a képzelet szüleményei, ha valaki mégis magára ismer, az a véletlen műve, statisztikailag pedig belefér.
Törölt felhasználó2019. 04. 02. 09:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha többször teszi ezt valaki, akkor természetesen az más helyzet.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A