Hát ha ez a papír idén 200 lesz, pucéran futok végig a Lánchídon. :/ Sajnos tényleg az a valószínűbb, h nem jön ide nagy befektető, csak vmi alsó-közép kategória, ami garantálja a 100 körüli árfolyamot évekre. BCS-nek az ingyen papírra az is kitünő hozam. A tőzsdén nincs ha, de ha AV él még egy kicsit, akkor lehet meg lett volna a 200...
Szerintem te pesszimista vagy :) Elég fura, hogy ennek ellenére papírt tartasz... csalódást várva.. no offense, de érted hogy miért nem értelek szerintem :D
Most komolyan, gondoljuk már át reálisan a dolgot. Kizárt, hogy senkinek ne legyen bennfentes információja az új tulajról. Ha ez annyira jó lenne, már megindult volna az árfolyam. Az, hogy azért adják, mert még az emelkedés előtt olcsóbban akarnak bevásárolni, szerintem hülyeség, mert ha árfolyam többszörözés lenne várható, akkor mindegy, hogy a mostani áron vagy 10-20 Ft-tal olcsóbban veszi meg valaki a papírt. Valószínűleg lesz új tulaj, de nem akkora, hogy érdemben emelje az árfolyamot, sőt inkább csalódás lesz a vége szerintem. Hangsúlyozom, szerintem, mert ez a tőzsde és bármi megtörténhet.
Forrásbevonással terjeszkedés felvásárlás? A gond hogy a net vásárlás piaca jelenleg bár két számjegyű de lassul. Nagyon ütős terjeszkedés kellene ahoz hogy legyen benne potenciál szvsz! Meglátjuk!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A