ha így lenne , ahogy írod - és ugye ez az éves KGY , általános napirendi pontokkal menne , akkor meg minek húzzák eddig a meghívót , KGY időpontját minél későbbre ?
Mintha kezdene a köd felszálni az Est körül. Nagyon bízom abban hogy hamarosan tisztán láthatunk. És elsöprő, felejthetetlen lesz a látvány belülről nézve.
szvsz mivel kötelező kgy-ről van szó kötött napirenddel , azaz van téma , én nem tennék be mást . Időt lehet nyerni vele , és bármikor , fel lehet venni ujjabb napirendi pontot /pontokat. Úgy tudom megteheti , törvényesen . :-)
még pár dolog , szerinted miért húzzák a végsőkig a KGY Meghívót ? vagy már egyben fog kijönni a határozati javaslatokkal és éves jelentéssel - emiatt is késik ? el tudsz egy olyan helyzetet képzelni, hogy a KGY Meghívóban semmi új nem lesz a pontok között , és az ég adta világon semmi nem fog történni a KGY-ig ? hogy BCS talán el sem megy rá , akkora gáz lenne ?
köszi a választ , hogy látod , a KGY Meghívóban a héten (legkésőbb péntekig) a napirendi pontok között már látszani fog némi újdonság ? visszatérve a PARK-ra , te hogy tudod - egy ZRT megteheti , hogy nem tünteti fel a többségi (vagy egyedüli) részvényes (tulajdonos) nevét a cégjegyzékben ? ? amúgy én is úgy gondolom, hogy a GLOBTERM-et kell megvennie az esetleges új tulajnak !
Szia , Jó reggelt mindenkinek. szvsz a Park féle tulaj törlés vakvágány. Nem hiszem , h a Parkot veszi meg valaki , hogy hozzájusson a Globterm Kft -hez. Átkötések , mindig voltak , demonstrativ vételi vagy eladási " szándékok " is. Változatlanul azt gondolom , h a kgy bezárása után ( kb április 29 , 30 ,) fel fog szállni a füst. :-) .....és kisüt a nap...
Jo reggelt!kérdezném tőled hogy a rv könyv olvasásnál nem láttad véletlen csermely péter nevét?tremmel és bakai úgy hallottam volt,de valaki egyszer mintha említette volna csermely nevét is itt...lehet más ügy kapcsán...nem emlékszem már.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A