szia Vaculak ! mi a véleményed a PARK féle tulaj törlésről , ill. arról , hogy nem látható az új tulaj a cégjegyzékben ? továbbá ezekről a kerek 100k-s pakk cserékről , keddi 1 milliós vevőről ? köszi !
kedden délután kezdődött, éppen kint sétáltam az erdőben, de fél szemem a fórumon volt, és láttam valaki beírta fél 3 körül, hogy 86-ra beállt 1 millió darab vevő több ajánlatban. furcsa volt, főleg hogy többször is beírtam korábban, hogy jönnek majd az 1 millió darabos kötések (bár én úgy gondoltam, egyben).. aztán jött feljebb és feljebb, majd elkezde apránként úgy venni, hogy 100k beállt 1-2mp-re a vevőire és pakk, átadta.. nem hiszem, hogy az FTSE lett volna.. 15:57:55 ESTMEDIA - 92 6.5% 100,000 16:02:31 ESTMEDIA - 92 6.5% 100,000 16:17:33 ESTMEDIA + 94 8.8% 97,000 + 3,000 apránként 17:05:22 ESTMEDIA + 99 14.6% 67,346 (nagy zárókötés + még piacin is biztosan vett) és még szerdán is volt 2 vagy 3 ilyen kerek 100k pakk csere..
azért ne keverjük a szezont a fazonnal! Az Nyrt-t érintő tulajdonosi szerkezet látható a Béten. Legnagyobb tulajdonosa a Globterm kft. Annak a tulajdonosa a Park Teniszkulb Zrt. Hogy ki a végső tulajdonosa az eddig is zavaros volt, mert a Parkteniszhez BCsnek formailag semmi köze sem volt. A Park tulajdonosa a Tenyeres Kft volt, amihez BCsnek semmi köze, mégis úgy nyilatkozott, hogy a Parktenisz az ő és családja cége. Hogy ki a Zrt új tulajdonosa? Azt ugyanúgy nem tudjuk, mint egy magántőke esetében. Az Est Média legnagyobb végső tulajdonosa offshore-izálódott.
Ez már olyan...arra emlékszem mikor az e.m. primét alapitották az dec 21 volt...utolsó kereskedési nap az ünnepek elött és csak 27 reggelén lett közölve...ott is nagyon vigyáztak...most vagy van valami határidő de akkor legalább odaírnák hogy bejegyzés alatt de még az se vagy bazi nagy kutya jön mert más nem engedhet meg magának ilyeneket...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A