Pontosan igy van. A semmitol epp hogy valamivel tobbnek tulajdonitanak itt joval nagyobb jelentoseget,mint amit er. Nekem tobb van,es kisebb atlagaron es kb ugyanolyan regota,mint neki. Akkor most bennfentes tudos vagyok? Fraszt,egyforman beragadtak vagyunk.
Most vicceltek? 50.000 db-ról beszéltek. Nagyon sokunknak több van annyinál. Azt már bármikor eladhadta. Szerintem észre sem kell venni az ilyet. Majd ha jön a 20 vagy 51% tulajdonosi hányad bejelentés. Na az lesz majd hirértékű.
A vezetői feladatokat ellátó személyek által lebonyolított ügyletekre vonatkozó formanyomtatvány tanúsága szerint Bencze György IT tag Andy Vajna megérkezése után, a második limites napon, késő délután 17:30-kor, tőzsdén kívüli ügylet keretében vásárolta az 50.000 db Est Media részvényt.
Holott aznap délután már látható volt, döcögősen megy limitre a papír. Mégis megvette. Talán tudhat valamit amit az átlagember nem.
eszt ugyaneszt gondolom énis hisz az ön cél ára 1250 az enyém 900 körülire tehetendö de az idö mulásával lehet oszeadodik a két cél ár unk és 2150 lesz
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A