"A Sputnyik előtt nyakig részvényben Esztike áll apporttal kezében Ki tudja, mire vár ilyen nagy hidegben A Sputnyik előtt nyakig részvényben.. A 144-es busz megáll, Télapu felszáll Funda ízű a fagylalt és szereti nagyon a lány..."
Levél Esztikétől : " Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon! Várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom! Várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap! Várj, ha nem is jön levél innen néhanap! Várj, ha nem vár senkit ott haza senki már, És ha unszol bárki is, hogy nem kell várni már! "
Helyes! Ne is érd be kevesebbel. Én nem hagyom magam behúzni a negatív hangulatba, úgy érzem, napról napra egészségesebb a pénzhez való viszonyom. Zéró görcsölés. Olvasok kb. 2 hete folyamatosan. Nincs is dolgunk. A gééép forog, az alkotó pihen.
Inkább egy maroknyi... de nem kell velük foglalkozni. Ahogy a tények mutatják: már a lufi hívők egy része is megtért. A maradék része is meg fog. Addig (is) bárki szabadon gondolja azt, hogy megvolt a csúcs (trump - balii), győzze meg magát hogy adni kell. Aztán majd lehet lesznek kellemetlen napok egy fügeszagú ébredés után :D
Mindenki türelmetlen, megértem, de egy picit álljunk meg. 1 évvel ezelőtt rezgett a léc, hogy egyáltalán megmenekül-e a cég a csődtől vagy sem és ahhoz képest most 140+ az árfolyam :D Akkor ezt bárki aláírta volna látatlanul is. Most ez komoly, hogy elégedetlenkedtek? :D Az emberi hulyeség és a kapzsiság határtalan! :D
Nem tétel, de ne mossuk össze a mezei pakkokkal. A cég jelen stádiumában igenis lenne jelentőssége, ha kiderülne hogy adott belőle. Mint ahogy a vételnek is volt.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A