Scs, kutyaséta közben gondolkoztam: De még mindig nem tetszik az a puzzle h létrehozták az E.M. Prime holding Kft.-t és a legnagyobb bajom,hogy Kovács Péter ős-BCS barát az ügyvezető. Ezt szerinted miért lépték meg, ha az est amúgy is apportképes? Próbálom magamat meggyőzni,csak ma engem alapvetően nem pozitív impulzusokban részesítettek....
igen.... kivannak az idegeink! :) Lagalább két dologról kellene valakinek nyilatkoznia: 1. A jelenlegi nagy tulajdonosoknak van-e bármilyen célja a társasággal? 2. Andy milyen céllal vásárolta meg a Dynamo-t? Szerintem legalább a második kérdésre illene válaszolnia egy Andy kaliberű fickónak!!
Az elvi levezetésed hiába logikus, ha a kiindulási alpról nincs értesülésünk. Vagyis BCS kiszállása után hány %-kal fog bírni az új tulaj? Apportos tőkeemelés nélkül! Ugye nem hiszi senki, AV 5%-kal tervezget? Magyar viszonyok között szerintem a historikus forgalmakat nézve itt már 40% közkéz sincs (bár lehet sokkal nagyobb "valós" nem is volt)! Kitartani, jó lesz ez!
Megint egyetèrtünk! Valóban ennél egyszerübben nem lehet fogalmazni !! Ha a felesègem lennèl , valószinü mèrget tennèl az italomba., Ha a feleségem lennél valószinüleg meg is innám! :-))) Többit meglátnuk.
Erről az érintettek tudnának mesélni én nem kaptam erről információt. Gabriellának elküldtem a tipp listát, választ nem kaptam azóta sem, szóval részemről passz.
Ennivalóan cukik. Felnőttként meg mivel vadmacska (sivatagi hiúz) elég fenyítősen tud ülni pl a kandalló előtt szóval a vendégek tudják, hogy itt is van házőrző :D
Törölt felhasználó2019. 01. 10. 20:12
Ha mar cica a téma :D a cica indikatorom jot jelez ! Egy fekete kiugrott elem jobbról, a masik fekete jobb oldalon rohant felem es miutan elhagytuk egymást, atrohant mögöttem balra ! Remelem olvasod Lore! :) örülök, hogy jobb a hangulatotok!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A