4 lábú dorombolóst :D Csak előtte vennem kéne egy kecót :D Elsőnek egy bengálit szeretnék másodiknak pedig majd egy igazi házörő macskát egy karakált. Egy baj van a karakállal, hogy aranyáron lehet beszerzni cirka 2 misi.
Azzal még kiegészíteném, hogy tetszett az a korábbi gondolatod, hogy hátha Andy tényleg ily módon akarná visszaadni Magyarországnak azt amit szerzett élete folyamán, nem pedig a nejére hagyni. Ez végtelenül szimpatikus lenne még ha ő is keresne rajta rendesen akkor is.
Már körülbelül, minden lehetőséget átvettünk és nagy része remek is lenne. Igazából teljesen mindegy melyik lesz a befutó csak történjen már meg. Kell a dupla, mert csak akkor tudok végre cicát tartani.
Törölt felhasználó2019. 01. 10. 19:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem értek egyet, wisvik szépen levezette miért. Ugyanaz fog történni, mint Lőrinc cégeinél:a 25%-ért bőven kompenzálja az árfolyam emelkedés. Lolot felejtsd el, Vajna lesz itt a góré, és ez jól is van így. Ja, én amúgy most lefele várom, és közben ilyeneket írok. Lehet így is kereskedni?! :)
Nem is olyan rég prezentáltam itt a fórumon egy egyszerű becslést arról, hogy mivel járna ha Vajna betolná ide az összes magánvagyonát. A tőzsdei jelenlétért cserébe 25%-ról le kéne mondania a közkéz javára, ami kb 200 milla új rv bevezetésével járna tőkeemeléskor, de nagyjából 33%-os árfolyamemelkedés ezt visszahozná neki ha sajátértéken apportálná a teljes vagyonát úgy 150 ft/rv körüli áron. Éppen ahol most járunk. A fenti emelkedés nyilván borítékolható lenne ezesetben, nem beszélve arról hogy így egy átlagos p/bv értéken inkább 300 körüli lenne az indokolt árfolyam. Persze sok a feltételezés ebben, de ami tiszta az az, hogy nem járna se ő se mi rosszul ha így történne, tehát ez egy lehetséges forgatókönyv, nem lehet egyelőre kizárni. Jöhet nyilván lölő is vagy más nagytulaj és tevékenység, de akkor sem fogunk sírvafakadni szerintem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A