Elnézést kérek azoktól, akik dontés hozatalára hatással voltam, mára a 150-be való belenyalást vártam chart alapján, viszont a mostani leszúrás után a holnapi, vagy hétfői 150+ os felszúrást várom.... :)
Nem létezik, hogy Lölö jon valamilyen formában!? Nemrégiben olvastam egy hírt, hogy Lölö és haveri köre szinte átvette az egész Simicska birodalmat. Nem lehet hogy onnan tennének be valamit csak még nincsen az apportálni kívánandó cég Lölönél?? ( mindezt úgy írom hogy kb 4 hónapja vagyok vagy legalább is próbálok figyelni és tanúlni. Ha nagy hülyeséget írtam a kritikát szívesen veszem )
Azért nem hiszek az ilyen állami filmalapos dolgokban, mert abból nehéz osztalékot fizetni, milyen növekedési potenciál lenne egy állam által pénzelt dologban, meg amúgy sem passzol egy tőzsdei társaságba sztem. De most ezt nem gondoltam túl, sok mindent meg tudnak oldani a fiúk.
OK , lehet , h rosszul értelmezem a szövegedet. De akkor segits légyszives! Három kérdést tettem fel , semmi válasz. Három állitásom volt . Melyiket cáfolod , és mivel ? :-) P.S. ML nek hány mrd-os veszteséget okozott , h a tőzsdére jött?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A