Remélem akkor is itt fogod osztani az észt ha lesz benne tartalom👆👆 Osztottad az észt 40forintnál is!!!Vettél?? 40-189!!!Kerestél rajta???A szendvicsezésen úgy pörögtél a negatív kérdéseiddel hogy azt hittem elszédülsz,akkor 90ft volt!!Vettél akkor???90-182!!!Azt szeretem benned hogy az ész osztást meg az okoskodást tudod nyomni,de ha besülsz nem látod be hanem okoskodsz tovább....igazi férfias viselkedés😂😂varázsló kisasszony...
1. A NER-el soha nem volt jó üzletelni. A NER részesének lenni lehet hogy jó egy ideig. 2. Amennyit keresni lehet vele, annyit el is lehet bukni, hiszen "semmi nem történt" ahogy mondod :). Jelenleg üres cég és hivők vannak pádre :) 3. Ha ebben igazad van ("jó bekerárral") rendben, de ennek vajmi kis esélye van ilyen trackrekord mellett.
Hamár a csizma az asztalra került (Rába), akkor jelzem hogy beülős és/vagy tolvaj cégekről beszéltünk, nem termelőkről. Érdemes odafigyelni az Ott1-ra ahogy éppen máglyára kerülnek, kiszórják 250-en majd 31 forinton jegyeznek újat, bámulatos :)
Hidd el hogy nem ellened irom v irigységbol azt nem ismerem! De ne bánkódjunk az a mult mar, a piac mindig fog lehetőséget dobni, mesterem tanitotta anno " Mobius" nickel volt!! En meg 2017 aug eleje 40 fok gatya rhasztoban ah kellene venni 1 milliót 1,4-1,6 közt de en barom berezeltem!De a hit a mozaikok nagy részének osszerakasa alapjan mondom Néktek testvéreim a jövőnket a pénzügyi fuggstlensegunket tartjuk a számláinkon!! Ill a masik "e,s,t "betűs papir ahol ezt erzem!!
😁 Na, az hogy mi számít versenyképesnek, az nagyon sokszor utólag derül ki. Ettől nehéz, de izgalmas a spekulánsok élete. A "versenyképességi" felvetést én úgy értelmezem, hogy: 1. a NER-rel eddig is megérte üzletelni. 2. Bitang sokat lehetett Esttel keresni úgy, hogy a világon semmi nem történt. Többet, mint Plotinussal, viszont szurkolok nekik. 3. Duplázásnyi pénzek itt könnyebben jönnek jó beker árral. Nincs itt semmilyen ajándékozás, komolyan ki van szerintem matekozva a már megszerzett filléres papírok és a későbbiek megfelelő aránya. Ha jössz a következő szendvics partira már 300 Ft-nál, mindenkinek viszek almás rétest. Remélem, megkínálhatlak.
Látod Last, mondtam neked hogy ha valaki be akar ülni egy cégbe akkor nem fog sok milliárdot elajándékozni. Továbbra is érdemes észrevenni hogy vannak még versenyképesebb jelöltek, mint pl. a Plotinus.
Nincs. Amugy elmennek... Valamit talan veszek majd, de bizonytalan vagyok mi kell nekem. Alapvetoen meg mindig Gsxr1000r, v cbr1000r kellene, de nem vagyok annyira lelkes, mert mar nem tudok ugy menni mint regen.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A