Sziasztok! Gyors kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni! Van egy Cibes számlám (ezek am tolvajok az 1%-os kötési díjjal) amit szeretnék megszüntetni és átvinni a pakkot a randomhoz. Becsomagoltam itt mindent Esztikébe, van rá lehetőség h egyben 5-10ezer ft.os díj ellenében átmozgassák a Randomhoz? Nem merem eladni Esztikét most ez nem az az időszak.
Uncsitesóm privát bankár a rafinál. Még nyáron mondtam neki az Estet. Ő is azt mondta hogy hülye vagyok, hogy orosz rulettezek. mostanában nem beszéltem vele, de hamarosan találkozunk, kíváncsi vagyok, hogy átgondolta-e az Est helyzetét, illetve, hogy ajánlotta-e már ügyfelének, mint a 2019-es év befektetését? :)
Köszi, hogy tisztáztad! Mindenesetre ez egyelőre hiú ábránd hisz melyik bef alap tenné a befektetői pénzét egy jelenleg funda nélküli cégbe? Talán majd ősszel már lehet jelentősége, remélem.
Bankba nézett is a befektetési csavo hogy-hogy merek ennyi estm tartani? Mondtam erősen es gyogSzer nelkul alszom! Mondtam neki vegyen Ahhh ez nem jo , ok dolgozz csak haver ! Ajánlotta a db bankot az meg azota kb -30% bár bizti majd jo lesz az is idovel! Ez volt mikor 55-60 kozott most mit fog nezni a nyárig!😜😀 A masik papírom is gagyi szerinte 😜
Sokan válaszoltak Neked , de sajnos mindegyik csacskaság. bocsi :-) Arról van szó , h a befektetői alapokat szabályozza az idézett rendelet , igy azok a normál 10 % -os korlát helyett a felsorolt cégeknél eszközeik értékének a 15 % -át fektethetik egy adott papirba. Magyarul az ujaknál 4IG , Konzum , Est Media , nöhet a vevői potenciál .
“A Tőkepiaci törvény alapján kizárólag a likvid papírok listáján szereplő értékpapírok esetében haladhatja meg az értékpapírok súlya a befektetési alapok portfóliójának 10 százalékát és emelkedhet egészen 15 százalékig.” Ez egy nagyon jó hír hiszen így bekerültünk a befektetési alapok látókörébe.
Törölt felhasználó2019. 01. 03. 19:57
Ésszel éljetek részvényesek! A mostani gyengeség és töketlenség árát később fogjátok megfizetni!!! Álltam én már 3 nap limit után vételen..... Hasonlóan jó sztori alakul, mint amilyeneket az előző 2 évben láthattunk !!! Rengeteg pontot pipáltunk ki a képzeletbeli listából, már csak pár van hátra a teljes boldogságig :))) Hajrá szektások !!! :)))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A