Se nem veszelyes,se nem nyugtalanito. Ez bizony a demokracia velejaroja,amikor a hatalom cinikusan az emberek feje felett,azok karara (de legtermeszetesebben a sajat zsebere ) hoz szabalyozokat,az egy ponton eleri az ingerkuszobot. Fejlettebb demokraciakban kis tulzasssal fel evente vannak tuntetesek,tok normal dolog,es valahogy nem igazan akar polgarhaboru kerekedni belole. Meg csak messzire sem kell menni,szinte parhuzamos a franciaorszagi,amit mekkora kajan orommel,szinte extazisig beejakulalva kozvetitett a partallami sajto,termeszetesen a sajat dolgairol nagyvonaluan elfelejtkezve. Mivel az atlagember mashogy hangjat nem tudja hallatni (nevetseges,nevleg letezo ellenzek,mindent es mindenkit csirajaban eltipro partallam),ezert igy juttatja azt kifejezesre. Pont a szervezetlenseg,vezeto nelkuliseg,a valoban komolyabb tomegek hianya miatt megmosolyogtatoan nevetseges Majdan-t vizionalni ebbol. Ilyen megjegyzesbol csakis a paranoiai sejlik fel,a nem veletlenul zsigeri felelem vmitol,ami egy kiados eso utan is bekaembereket vizional. Eltem a kommunizmusban,pontosan es tisztan emlekszem a modszereikre,ezek a se nem fiatal,se nem demokrata,90% exkomcsi (Kover elvtars ugye) regi kaderek csucseloadasokat tarthattak volna anno a lusta senkihazi akkori bolsiknak szervezettsegbol,mindenki mas eltiprasabol,egyeduralomra valo torekvesbol. Summma summarum,nincs mitol tartaniuk,par ezer ember nem fogja megvaltani itt a vilagot,az eroszakos kisebbseg csak a szervezet fidesz szineiben kepes uralma alatt tartani a birka,de inkabb nyugalmat valaszto tobbseget. Nem ez a par ezer ember lesz veszelyes a papirunkra,sokkal inkabb a kommunikacio teljes hianya,az idei evbol kenyszerbol hatralevo meg ket het idomulasa,amivel minden egyes nappal kozelebb kerulunk egy barmikor megtortenheto ujabb piaci turbolencianak. Ezek a mi valos veszelyeink,nem a hetvegi setalos vasarnapok.
Egy büdös nagy francot van Majdan-próbálkozás! Visszavonja a kormány a buzi törvényüket, amit a szereplőkkel történt egyeztetések nélkül erőltettek át a törvényhozáson, és utána mindenki hazamegy! Ha ezt nem teszik meg, akkor lehet kiváló táptalaja egy kijevi Majdanhoz! Remélem, hogy párt társaim kellő belátással és értelemmel viseltetnek ebben a kérdésben és nem kockáztatják az EU és a Önkori választásokat a saját csökönyösségük miatt!
ugye milyen jó lenne a minimum 150-es év végi záró most innen nézve. én hívő ember vagyok imákat fogok mondani érte. a "viszketősök" meg vakarják hátha a közös hittel elérünk valamit.:) mert egyenlőre ez lófasz meg kis EST-i fény:) senki ne vegye magára csak úgy írtam:)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A