Nagyjából ránéztem hány nagyobb emelkedésünk volt tavaly augusztus óta, és milyen időközönként követték egymást. Ebből számoltam egy sima átlagot amire kb. 57 nap jön ki. Azaz azóta volt 8 nagyobb rally átlagban 57 naponta. Sajnos a szórás elég nagy, 14 nap volt a legrövidebb de 162 a leghosszabb két rally között. Most pont két hónapja volt az utolsó mert okt. 14-én jött a hír Vajna tulajdonszerzéséről. Ez alapján a primitív átlagstatisztika alapján is nemsokára hír várható. Ha a leghosszabb eddigi intervallumot tekintjük is, az plusz 3 hónapot jelente még mostantól. Addigra viszont már prémiunok akarnak lenni. Akkor min is aggódunk annyira??? Nem értem...
Én mindennel egyetértek, kivéve, hogy mindig beleesünk abba a hibába-köztük én is-, hogy a megtörtént eseményeket elemezzük úgy, mintha az lett volna az ideális döntés. Közben pedig a döntés pillanatában az mind a nem ismert jövő.
Igen. Őket sem hagyjuk az út szélén ugye. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy itt leszünk megint 180 után. Mondjuk ez a december tavaly is rossz volt. Kb. 200K vevő van még 126-ig.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A