+++ Hogyne, teljesen egyetértek. A napizók is kellenek. Ők adják a likviditás nagy részét, csökkentik a volatilitást. Mindenki fontos szereplő. Én amikor ugráltam, mindig megszívtam. Hogy mondta József Attila? "A napizókat hagyom másra, Est engem vigyen fel a padlásra. "
Ezt én is igy látom de, csak azért mert itt már jó lehetőség a spekáknak is beugrani egy 10-20 % reményében hogy aztán újra lenyomják. Venni venni és kirázni mindenkit. 200 körül már alig lenne közkéz.
Itt azért kétféle kereskedési bölcselet létezik. Van aki tartja mert tudja, vagy legalábbis reméli, hogy jó lesz a vége, és minden közbenső hullámot kibír. Tisztelet nekik, meglehetősen volatilis a papír. A másik filozófia, hogy érdemes a hírek közötti mozgásokat lekereskedni, mert azon is lehet jól keresni ekkora volatilitás mellett meg pláne. Itt az a nagy veszély (persze azon kívül, hogy esetleg nem jól kereskedik rövidtévon sem), hogy bármikor jöhet egy hír és jól lemarad az emelkedésről, mert épp eladta. Minkét felfogás mellé lehet pro és kontra érveket felsorakoztatni, de úgy néz ki eddig a nagy-nagy emelkedések azért mindíg visszatesztelték magukat további hírek hiányában, ezért nem lehet a napizósokat sem elítélni. Ők is csak pénzt akarnak keresni. Néha veszik, néha öntik.
Ha errol az arbazisrol indulna is,keso lenne. Ket limites nap eseten is meg csak ugyanott lennenk,ahol mar eleve jart a papir mindenfele hir nelkul. Nem lett volna szabad eddig leengedni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A