Eleg szemet modon nyomja le.Tegnap es tegnap elott is hasonloan csinalta.Piacra raonti.Az elebb meg a 40-et is szarra pakolta.Ruhellem az ilyen szemet alakokat.
BCs szerintem mar csak azert sem,mert egesz egyszeruen neki osszesen nem volt annyi reszvenye,mint amennyit az eladonk csak ezen a heten raszort a konyvre. Ha jol szamoltam,fele annyi sem.
Orulok az egyetertesnek,koszonom! A tokemet nem feltem,ez eszembe sem jutott.Inkabb egy kis szemelyes hattere van a dolognak,elozoleg 8 honapot uldogeltem az ott1-ban,es mast sem csinaltunk,mint nezegettuk a folyamatos es egyhuzammu csokkenes a hivok diadalittas beirasai kozepette. Kezd egy kicsit deja vu erzesem lenni,ami cseppet sem tolt el boldogsaggal.(marmint a csokkenes tekinteteben.Bar ez a forum szekta,de itt nem latok kozel sem olyan vakhu beirasokat,mint ott lattam)
Törölt felhasználó2018. 11. 23. 11:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Isten éltesse erőben, egészségben! Látom tud élni. :)
mindenben egyetértek.De nem tartom valószínűleg, hogy egyedül AV lenne itt az EST-ben. Ebben a papírban nem lehet tisztán látni. nyilván nekem is vannak kételyeim. De szerintem nem kell féltened a tőkédet. Különös tekintettel arra, hogy sejtéseim szerint hatalmas nyerőt levadásztál már itt.
Talalgatunk,senki sem tudja a valosagot.Ertelemszeruen mindenki aszerint alakitja az elkepzeleseit,ahogy az elvei vagy vilagnezete szerint szelektalja a hireket. A befektetes ota nekem is valtoztak az elkepzeleseim,de mivel felig meddig kenyszerbol vagyok meg ebben a papirban,most per pilla ugy gondolom,h ha Andy-t ki is rakjak a pikszisbol,a maradek cuccai egy reszevel esetleg ide atparkolhat.Ami ha nem is lenne akkora durranas mint egy neres senkihazi ujabb ternyerese,de azert nyilvan jot tenne a papirnak. Amugy a telapot tok jofejnek tartom,es nagyon jo szakmabelinek,nagy kar h a ujkomcsik csak elrettento peldanak tartjak,es nem ilyenekkel toltottek meg a kormanyukat inkabb.
és honnan veszi azt a megállapítást, hogy a Hunyadi film egy kilövési engedély? Majd ha valóban kilőtték, akkor meg lehet állapítani a pontot, ahol ez megtörtént. ha, és amennyiben.
most olvasom ezt a cikket. Az alap- kiindulópont a hibás a gondolatmenetében. Vajna nem tud kiesni a NER-ből. Mert sosem volt benne. Ő szakember, akit tisztelnek annyira, hogy a Gyurcsány ideje alatt megkezdett munkáját támogatták, elvárásokkal megtűzdelve. És Vajna hozta az eredményeket. Nem a fülkeforradalom gyermeke ő, sokkal inkább eszköze. Ezért támadja a jobboldal és baloldal is, mert egyik politikai oldalnak sem elkötelezettje, ahogy én látom. Teszi a dolgát, amihez ért.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A