Ja értelek. Így vagyok ezzel én is. Nem véletlenül veszem savosan. A kockázatot is kezelni kell. Mindenhol vannak ledumalok. Ahol bejon nekik ott tovább. Itt ha jön tulaj és tevékenység akkor majd eltunnek a nem ér semmit dumák mint ahogy a csodos duma sem ül már. Lesz új mantra abban biztos vagyok :)
Félreértesz :) Tavaly ősz óta ülök bene és folyamatosan elolvasom az infókat,nyugodtan mondhatom,hogy napra kész vagyok.Én szívesen elolvasom a kicsit óvatosabb akár negatív írásokat is mert ez is hozzátartozik.Vagyis ha én optimista vagyok akkor el kell tudnom fogadni,ha valaki negatív módon viszonyul a részvényhez.Viszont az ÉN TUDOM HOGY EZ NEM ÉR SEMMIT duma inkább dühítő.Erre vonatkozott az,hogy 1-2 hónapja is fél áron volt akkor azt miért nem tudták,hogy fel fog menni.Remélem nem írtam zavarosan :)
Mert fél évvel ezelőtt nem voltak berakva a hokedlik vajna kuna simicska és egyéb médias erdekkorok alá. Ezekről mostanság jöttek a hírek. Arra felerosodott a spekuláció illetve koncentralodott. Volt itt fel éve 5-10 story tipp. Mostanra egy kezd körvonalazódni. A beirt számokat komolyan ne vedd. Marslako minden nap limitet vár opusban amióta belevett újra itt meg holnap 500at. Szerintem irónia és polgarpukkasztaskent lett beirva hisz honnan is tudhatna bárki. Jöttek is rá a lebeszelok rajban mint légy a.... :)
Látom elszaporodtak... Szép sorjában mind elobujik okoskodni ahogyan tették azt a nav fellebezesnel talán legutóbb. Már biztos elfelejtettek hogy nem lett igazuk. Most lehet hogy igen de valószínűbb hogy megint nem. Marcsika ne győződj senkit szerintem. Celarat se írj. Sőt szerintem mindenki adja el mert csőd nulla forint. Aztán a türelmesek maradnak csak és vagy nyerünk vagy nem. De legalább tiszta lesz a topik. Engem senki nem tud se meggyőzni sem eltsntoritani. Tetjeim régen megtettem. A kockázatokat egyedül viselem ahogy a nyerőt is ha lesz. A bejon így is kezelni kell majd a rali végén beszallokat...
Azt csinálsz amit akarsz. Kérdeztél valamit, én pedig vàlaszoltam. 420 Ft, jegyezd fel, szeptember vége. Tőlem a következő aukcióban is kiszórhatod, az sem érdekel.
Rába biztos, hogy nem lesz kiválasztott, mert én nem pénzt égetni vagyok itt, hanem pénzt keresni. Hamarabb veszek àllampapírt inkább vagy telefont, mint azt. Se nem emelkedik, se nem fizet normàlis osztalékot. Jó fundàért még nem adnak kenyeret a boltban.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek