Lucienne, múlt héten biztatásodra vettem 176-on egy pakkot, most 110-en elveszitettem 3 éves megtakaritásom 40%-át. Csalódtam, azt mondtátok 200 felett zárunk 1-2 napon belül, ezért nehogy lemaradjak bevásároltam 176 Ft-on.
Mondtam a kor email-esek :-) mivel megkaptak a tuti tippet 350ft+ arfolyamra ez a rovid tav de mivel vannak itt akik longba gondolkodnak ott 1000ft feletti arfolyam becslesek vannak na ok veszik.
Oké arról már felvilágosítottatok minket, hogy kik adják! De azt is áruljátok már el, ha ez ennyire szar akkor mégis kik azok akik a figyelmeztetésetek ellenére mégis veszik!??? Csak nem ti?
Csak a pontosság kedvéért. Nem bcs felesége tulajdonolja azokat a részvényeket mint ahogy azt sokan tévesen írják itt. Egy zrt tulajdonolja aminek ő a vezerigazgatoja. Alkalmazott. A papirokrol a 4 valódi tulajdonos rendelkezik bármikor.
Jó sok cash-nek kell lenni ennél a Tenisz Park Zrt..-nél, mivel amint megkapják a részvényeiket, kötelező vételi ajánlatot kell tenniük a többi kb. 50m db Est részvényre, és letétbe kell helyeznie ennek 6mrd Ft-os fedezetét.
A nagyorru magus is kapott kb 650k reszvenyt 0.78ft/db arfolyamon mert volt berkovetelese 500ezer forint. Jo kis premiumot intezet maganak meg,ha 100ft szorja ki az is 65milio ft.
Oszinten ezt mar tegnap kerdezni akartam.Ki nem adna el 200x haszonnal?Mikor evek ota a penzukre vartak,mivel jol le lettek huzva.Szerintem 10x 20x 30x is dobjak majd.
Konkrétan elég valószínű, hogy a tegnap bevezetett részvények tulajdonosai adják, mivel ők névértéken konvertáltak , tehát 200-szoros pluszban vannak az eredeti követelést tekintve.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek