Ahogy vesszük, én állampapírhozam +3%-ért tőzsdézek hosszú távon. Az ehhez a hozamelváráshoz tartozó kockázati szintet messze meghaladják ezek a papírok ebben a szakaszukban. Ellenben érdekelnek ezek a sztorik is, ezért vagyok itt (is).
Hogyne, teljesen igazad van, semmi bajom nincs is veled és nem is volt soha, mert korrektek a hozzàszólàsaid. Minden kételyt meg kell osztani ugyanúgy.
Én téged semmiről nem akarlak lebeszélni, a te érveidet tökéletesen elfogadtam (tökösség, optimizmus). Viszont hadd szóljak már olyankor, amikor valaki tényként kezel feltételezéseket. Kell az egyensúly. Egyébként, ha visszanézed, tudhatod, hogy voltam Konziban, Opusban, és ebben is. Igaz, napon túl csak ebben.
Pontosan ezért írtam ezt reggel, idézem: "eddig mindenről lemaradtatok amiből pénzt lehetett csiunálni lsd. opi, Konzi és most EST!! akkor ki is a hülye? mi vagy ti? :D amíg mi szénné kerestük magunkat, ti itt lebeszéltétek egymást, lool....."
"Az, hogy a mostani ár túlzott-e, azt majd eldönti, hogy mit és milyen áron tesznek bele. Pusztán döntés kérdése és a mostani"üres cég" hirtelen egy alulárazott, dinamikus kilátásokkal rendelkező kis blue-chip lesz. Ugyanezt láttuk már a Konzu, és az Opus esetében is. Itt is ez lesz. Része leszünk a NER-nek." . Teljesen igazad van, de szögezzük le, hogy ez csak feltételezés. Kivéve, ha valahonnan többet tudsz.
Pontosan így van. Nekem eszem àgában nem lenne szórakozni a fundás professzorokkal, mert nagy tudású emberek, amiért tisztelet jàr. Nekem azzal van a bajom, hogy Opus, Konzum utàn egyszer nem hallottam olyat egyiktől sem, hogy igazatok volt, tévedtem. És itt ülnek újra, vàltozatlan "hittel", hogy újra ledumàljanak az újabb 1000%+ -os papírban.
Nos, én leírtam, hogy miért túlzó, és nem logikus az ár, ami azzal lett elütve, hogy már tuti minden le van beszélve. Óriási érv, rájuk hagyom. Ettől ez még egyenlő a rulettezéssel.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek