Nyilván nem nyerte volna el. Viszont a hitelezők már szerintem hónapokkal ezelőtt ki lettek iktatva egy két papír aláíratásával. Az hogy a tőlük vélhetően jó pénzért einstandolt követelések egy része kpban lesz rendezve és nem rvben, akár arra is utalhat, hogy a leendő tulaj kisebb részvényszám mellett képzeli el a papír többségi tulajdonlását. Az idő majd eldönti.
biztos hogy nagyon olcsón vette. Az is biztos, hogy átmeneti állomása csak a papíroknak. Azt én sem értem, hol ment félre valakinél a bakelittű, hogy BCS-t kezdték mondani mint tulajt...
Remélem nem veszitek rossz néven, de egy lehetséges variáció, hogy Homonnay betol pár vállalkozást, és 78 fillér helyett 2Ft-ot is meg fog érni a részvény ;) Ami hajthatja hogy ugyan 2Ft-ot fog ér egy részvény de ha többért is megveszik az kész főnyeremény.
szerintem meg a nem-földi holnap 500 beírásai rosszabbak, mint egy pletyka. Nem tud beszopatni amúgy sem senki, mert a tétjeimet már rég megtettem. Ettől függetlenül érdekel minden pletyka.
Ha már kérdezték és Marsi troll törölte, itt megválaszolnám: A tenisz klub dr. Homonnay Gézáé, és nincs benne tulajdona a bcs bácsinak. A követelések útján pedig az Est negyede felett fog diszponálni ami az eddigi 10%-os közgyűlések után azt jelenti hogy ő dönt mindenben. A teniszklub kvázi nullszaldós és a 18m tőkéjével a vétel előtt 2 héttel alapított 3m-s kftje nem hinném hogy pár forintnál többet fizetett volna leendő részvényenként a követelésekért.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek