A véleményem nem változott. Max párszázezret mernék beletenni, de azon meg már túl vagyok 32-56 között. Minden esetre érdekel, hogy milyen technikával lehet betenni mögé úgy vagyont, hogy az egy most részvényt vásárlónak mondjuk 3 éven belül alátámaszthatóan jó legyen. A Konzum ugye úgy csinálta, hogy harmadáron kizsarolta Leisztingertől a Hunguest Hotelst, így lett egyből egy 8 milliárdos badwill-je. Ráadásul váltóval + hitelből vette meg, azaz Leisztinger valami nagy kényszert érezhetett, hogy szabaduljon a hoteljeitől. Várom, hogy itt mi lesz a technika.
Akár ki is jöhet, ha valahogy kifizette a BÉT felé a tartozásait. Mondjuk ettől még mindig kérdés, hogy attól, hogy kikerül onnan, miért kellene mindent beletolni...
Chartot amúgy láttad? 1 hete minden gyertya kilóg a bollinger szalagból felfelé csak szólok. Van közte kalapács gyertya is. Ilyet tudod hol láttam utoljára? Konzum-Opus.
Te mi az anyám faszat néztél az elmúlt hetekben amikor felment 116rol a mostani szintig.??!! Eszem faszom megall ahogy Ford Fairlane mondaná. Több millió papír lett megveve. Szerintem betankoltak ha akartak... De holnap még kikurhatod sőt ma is... Mert sztenderd ha szerinted nem lesz akkor hétfőn 2 forint és rád ég a szar! Fusssss
Elég valószínű, hogy pár ember tudja, hogy ki fog -e kerülni az elkülönítettből. A másik topicban valaki felvetette, ha kijön egy ilyen infó, akkor még a macskát is bele kell tenni az Estbe. Holnap összeül a kis bizottság. Ma meg alig van forgalom. Az ár is stagnál. Logikusan ha vki tudja, hogy kikerül, akkor nem vásárolna be? :) De, bevásárolna. Lehet marad elkülönítettbe!?
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek