Szerintem nem kisbufi topikot nyitottal volna ha lenne akár fele annyid. 154 igen is bazisok pénz. Itt a fórum 90%anak nincs annyi ebben fogadni is mernék
Sajnalom, hogy ennyi ember meg felul ennek a sztorinak. A hivok topicban megy a felduma rendesen. Holnaptol lesz par millio uj papir. Valahogy a Marslako es Colop altal vart 200-250-es szint is elmaradt. Manopinak a kitartasaert le a kalappal. Es ezt tok oszinten irom. Az mar ma s teszta, hogy arrol nem beszel, amit az egyik kartars leirt (persze, csak ha igaz), hogy anno egy hazat tolt bele es kaparta a falat, mert majdnem elbukta. Es csak ML-nek koszonheti, hogy megmenekult. Ha ilyen szempontbol nezem nekem kicsit eros a seta, mosoly szlogeng. Szerintem minden nap osszetehetne a kezet es szerenyebb is lehetne. Mondom ezt ugy, ha igazak amiket a kartars leirt. Szoval ha en egy hazat majdnem elbuknek, es meg szerencsem is van, utana lehet szerenyebben nyomnam. A masik, hogy itt egy erosen tularazott ceg, es meg van aki hisz a sztoriban es van akit meg be lehet ultetni. Elkepeszto. :(
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek