Nekem fogalmam sincs mi lesz őszintén. Természetesen minden áll amit írsz. Meglátjuk. Annyit tudok tenni, hogy bízom abban, hogy a beker. átlagom fölött leszünk bőven. Most így van, már jó, sajnos ha nem lesz akkora sztori mint eleinte gondoltam, nem keresek annyit. Meglátjuk mi lesz. Nem látok a fejekbe. Arra spekulálok, hogy a fityisz van hatalmon, ezekből bármit kinézek. Ennyi a spekulációm alapja. Megkapták a nagy többséget, bármit megtehetnek. Ennek fényében elképzelhetőnek tartom, hogy valami olyan fog történni, amire nem számítunk. A holdingokat tisztázni szeretnék. Erre figyelek. Hogy milyen módon, majd kiderül. Esélyt adok a dolognak, bízom a minél magasabb árfolyamban. Ennyit tudok hozzá tenni. Szeretnék nagyobb hozamot elérni, mint mondjuk ha Richtert vennék. Ebben látok ilyen lehetőséget, a SETben és a Takarékra figyelek. Persze itt van most a pénzem, maradok. A virtuális nyerőm jó, ha most kiszállnék, akkor is több mint dupla pénzemnél vagyok a beszállásom óta, Február-március óta. Nekem ennyi a mondanivalóm.
A jelenlegi helyzet: Haladnak az egyezség mentén. Ennek örülök.
A jelenlegi helyzet: Haladnak az egyezség mentén. Ennek örülök.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek