a teljes mondat: csodálkozom, hogy egy-két vállalkozó kedvű milliárdoshoz nem jutott el a
hír, hogy 20000 a randommal elégedett ügyfél kényszerül váltan iegy már
előre látható szarabb kereskedési felületre sokkal drágábban
Állítólag tervezik,hogy mehet majd online is a nyitás csak még azt nem tudják mikortól. Mondjuk ha lett volna eszük meglépik az átcsalogatásos akciójukkal egyben.
Transzfer miatt akartam egy másik értékpapírszámlát nyitni, de a random miatt nem nyitottak új számlát.. Ha nem akkor nem, egy nap alatt átvittem a kincstárba az állampapírokat...Én már több éve megszüntettem az Erste meg a Kbc számláimat, csak a randomot hagytam meg.....Úgy néz ki, hogy az újaknak már nem nyitnak több számlát, nekem elég lesz egy értékpapírszámla is...... . Ha 2024-től megemelik 0,45% -ra a jutalékokat akkor nem lesz többet értékpapírszámlám az ersteben... Minimum dupla jutalékkal dolgoznak mint a kincstár, nem érdemes semmilyen állampapírt venni az ersteben...
Hogy en mennyire utalom a netbrokert! Evekkel ezelott - 8 eve - a felulet miatt mentem at a randomhoz. Probalom ujra az erstet es pont olyan, mint regen volt. Nem szeretem.
Azért az nem semmi , hogy csak egy értékpapírszámlád lehet az Erstenél......Régen 3-4 is lehetett, 4 év alatt nagyot fejlődött a banki színvonal is... Vidéken talán egy sima bankszámlát megtudnak nyitni, ilyen ügyintézést még nem láttam...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!