én már hagyom a francba, megint kidobott! Tegnap 5x léptem be új sms kódot kérve! A réginél nem dob ki, csak a frissítés áll le, ha nincs mozgás, de annak is megtaláltam az ellenszerét! Az új meg le van szarva!
nem kereskedtem napok óta azzal! ráadásul nyitás elött még szerepelt az egyenlegben is! Aztán huss, volt nincs..:)) Már visszajött azóta. hmm Valamiért nem látta a rendszer. Kipróbáltam, hogy el tudom e adni, de ráadásul engedélyezte is, ami nem szerepelt sehol! 😲
nem sok tapasztalatom van vele,de az elmúlt pár nap alapján az jött le,hogy azt tünteti el amelyikkel előtte kereskedtem. nem adtad vagy vetted azt amit 0ázott? nem értem,hogy mi alapján dobták ki ezt a trágyát a nagyközönség elé. ki a pöcsöm bólintott rá,sokat ő sem érthet a dolgokhoz:)
de ezeket nem utólag kéne javítgatni(ha megteszik),ezek alap dolgok. én azt is elfogadom,hogy aki ezt programozza soha nem látott tőzsdét,de akkor oda kéne ültetni mellé pár elvileg voltak "tesztelők",őnekik minden tetszett,faszán működött?nem tudom elhinni,hogy csak minket szopat:)
nem tom! :) a új proban, ha akarok eladási megbízást adni, nem írja ki, mint a régiben, hogy mennyi darabszám a készletem, amiből adhatok! Egy másik oldalon meg kell néznem, mert van 5 számla és amelyikről eladok, azon éppen mennyi van! Szóval még nem tökéletes a rendszer, türelem.. 🤣🤣
Helló! Első napom a netbrókerGo-val vki meg tudná mondani, hogy vételi megbízásnál miért nem lehet részvény darabszámot megadni és a vétel gomb megnyomásával egyszerűen elindítani a vételt?! Tök más felület jön be, mint a netbróker go használati kézikönyben....
Megvan a bibi! Az egyik részvényem eltűnt a nyitáskor! Szőrén szálán az összes db! Talán kölcsön vette valaki egy shortra??? hmm Na nem is nézem tovább, mert már 30misivel van kevesebb a számlámon! Kikapcsolom ezt a szart, mert megeszi a gatyám is! pfff
nyitás elött csodák csodájára csak ~20000Ft volt a különbség a két rendszer egyenlege között! Hurrááá Elindult a kereskedés és ráfrissítettem és láss csodát ~4misi eltűnt a számlámról. A befektetésem árfolyama persze nem változott és a szabad kp sem! Azta kurva, hiába frissítem nem jön vissza!! hmm Most kezdhetem vissza trédelni a hiányt!? 😲
úgy tűnik az új nincs a helyzet magaslatán napközben. megnéztem a sima netbrokerben és az új proban is és minden rendben a készlettel,azokat adta el amit akartam. úgyhogy a napközben nem azt mutatja amit várnánk nem kell megijedni/meglepődni. biztos pár hónap és ezt is megoldják:)
De igen, saxo vagy etoro jo lenne. Megneztem a demo apojukat benne van hongkong. .. de azt hiszem akkor hk$-ban kell adni venni illetve konvertalgatni...
olyan bank kell ahol lehet kereskedni hongkong-i vagy sanghai-i tozsden. De akkor viszont az adott valutat kel hasznalni. Tovabbi kerdes, mi van az europai tozsdeken forgalmazott kinai ADR-ek eseten? pl.baba Mert felmerult bennem, hogy nem fuggetlen, hanem a nyse meghosszabitott karja...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!