Amúgy én egyszerűen rákérdeztem, miután nekem is lejár a 2 éves Erste Future, ezt a választ kaptam: "Amennyiben továbbra is teljesül havonta a legalább 20 ezer Ft-os Erste Future program, akkor további 2 évig mentesül a számlavezetési díj megfizetése alól az értékpapírszámlája"
Ja tipik magyar ügyeskedés... hogy ne kelljen új lóvét betolni... Én azért csinálom, mert többet nyerek vele, ha nincs számlavezetés, mintha lenne. A havi 25k szerintem kurvára nem megterhelő egy normális befektetőnek. Attól pedig, hogy TBSZ-en van, eladható a cucc és vehető belőle részvény, etf, bármi más... nyilván a számláról nem tudod kivenni, de komolyan, ne legyél már ennyire tipik magyar :D :D :D Szánalmas.
Ember. Olvasd már el amit írtam. Egy szóval nem mondtam, hogy lehet pakolni a már nem gyűjtőévben lévő TBSZ-re, hanem azt mondtam, hogy minden évben nyit magának újat. Ez egy havonta beutalásra kerülő összeg, rohadtul nem kell ugyanarra a tbsz-re érkeznie... légyszíves olvasd már el rendesen a hozzászólásokat.
Telefonos tájékoztatás: tegnap óta dolgoznak rajta a kollégák!!!!! De nem tudom milyen szelektív rendszerhiba az, hogy az én pro-m totál kampó, a mellettem lévő gépen a barátomé prímán működik!!!
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!