Néhány brókerük azt kérdezi az ügyféltől h mekkora a szabad likvid tőkéje a számlán és abból napon túl longoljon, amire persze nincs garancia h összejön, a teljes kockázatot az ügyfél viseli és persze a pozíciót a bróker menedzseli le magas jutalék mellett hiszen nem online 0.3%-ért végzi! Az alapkezelőknél is ez a helyzet, a kockázatot az ügyfél viseli miközben a profit az alapkezelőé, a profiton osztoznak a veszteségen nem.
Bejelentettem , hogy nem működik a rendszer! Megkérdezte, hogy miért nem tudom elindítani? Mondtam hogy eltudom, de nem adnak adatot a rendszeren, nincs könyv, és rajta van a pénteki kötéslista is! Jaaa arról tudunk.....😈
Ismerem az erste platformját, anno használtam, a Random sokkal stabilabb, ugyanúgy megvan minden részvény a Kelernél, MNB ellenőrzéseken is átmegy mint a többi banki hátterű brókercég, az Equitas (későbbi KBC) alapítói hozták létre a Randomot, korrekt transzparensen működtetik, a tőzsdére is viszik ezért még átláthatóbb lesz, látszik h itt nincs mutyi, inkább az erstenél van amikor brókereik napon túli tőkeáttételes ügyletre biztatják az embert amelyhez a brókercég adja a kamatot, név szerint Kababik József ajánlja ezt, az erste investment honlapján megtaláljátok a fazont!
A Netrbroker-en minden vétel-eladási gomb szürke, olyan, mint amikor fel van függesztve! Normálisan a vétel ZÖLD, az eladás PIROS. Másnál is van ez a gond?
nekem is csinált már ilyet..lépj be újra, oszt ennyi.....otp direktbrókernél ez rosszabbat jelentett, azt hogy óróákra, esetleg napokra lehalt.....itt legalább ez nincs
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!