Tegnap délben felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták utánanéznek és visszahívnak. Azóta eltelt 28 óra. Ülök a széken, kezemben a telefon, várom hogy visszahívjanak. Már kezdtek elfáradni.
A reklámon kívűl általában valamilyen hivatalos közlemény is szokott lenni, de ha nincs akkor senki nem tudja mi van. Még kipróbálni sem lehet, mert következő hó 10.-éig írják jóvá.
Oké,nem kell ennyire komolyan venni,mosolyogva kérdeztem:) a friss díjjegyzékben ami szept 30-tól van ott is még 350Ft. persze ettől majd még emelhetik.
Nem hinném, hogy le akarna húzni az illető! Nem mai keletű a kapcsolatunk! Én kérdeztem rá ezekre a dolgokra, tehát nem rátukmálás szagú a dolog! Abban igazad lehet, hogy az 1500 nem jó, mert 10 millióra vetítve értendő! - Elnézést, vagy rosszul mondta, vagy rosszul értettem, most hogy átszámolom az én számlámhoz képest! Az 500/TBSZ jó lehet, mert nem lehet félreérteni és stimmel is! Amúgy a bankok emeltek okt.1-el és át is hárítják már!
ezt a bankban mondták neked? nem akartak kicsit lehúzni/átb@szni?:) díjjegyzékben számla díja 350Ft, %osan elég nagy emelés lenne 500 Ftra,persze kibírható,de az állomány díjat nem hiszem,hogy 0.015%ról 0.15%ra emelnék(ez lenne 1500 Ft millióként) az elég brutál lenne.
Akinek csak Netbroker van annak most megéri bankszámlát is nyitni, hozzá meg devizaszámlát ami 0 ft.. Nem utolsó ,hogy közel a legjobb árfolyamon váltják a netbankban a devizát.(500 ezerig.) ----- Nyiss most bankszámlát! Nyiss online akár egy szelfivel! Most akár 40 000 Ft díjkedvezmény. 2024. szeptember 1. és október 31. https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/szamlak/online-szamlanyitas
Nem tom! Most jöttem a bankból, volt egy megbeszélésem, de erre nem kérdeztem rá! A számlavezetési díjat, azt kérdeztem, hogy mi van a futures programmal! Az értékpapír számlán kell megadni a megbízást és csak arra vonatkozik! A folyószámla, alapszámla díj, az fizetendő marad..:) Az értékpapír számla díja, minden alszámla után, normál, tbsz/db, 500 Ft havonta. Tehát, pl. 4 tbsz, és a normál értékpapír számla, 2500 Ft/hó + még milliónként 1500 Ft/hó (a számlák értéke után) !!! bumm 😲 Ha van futures program beiktatva, akkor lenullázódik! Akinek lejár a 2 éves futures programja erre vonatkozóan, az újra kötheti, még előtte is, de 5000 Ft-al magasabbra! 20000 helyett 25000, vagy ha 50000, akkor 55000 Ft/hó! Ennyit tudok mondani! A számla "nagyságától" függően, egyéb kedvezmények is lehetnek, azt személyesen a bankárral....
Valami hasonló szöveg volt tavaly évvégén is, a Randomtól átvett ügyfelekre vonatkozóan két év állományi és havidíj mentesség > 20eFt future bef.jegy vásárlása esetén. Én havonta utalom nekik a a future számlára és nincs se állományi díj, sem havidíj levonás. Legalábbis eddig nem volt idén. Az egysávos realtime akkor ingyenes, ha az adott hónapban van legalább 1 kötés.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!